ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

polecam! (1) Profesjonalne i serdeczne podejście do kursanta. Szczęśliwie trafiłam na pana... kamila Polecam! (1) Szczerze polecam! Co tu dużo mówić..szczerze polecam Elke School a... Ola Prawo jazdy? Tylko w Elce School!! (1) I nastała wiekopomna chwila :) I stało się to w Dzień Kobiet 2013 roku:)... Kursantka
Polecam! Polecam! Polecam! (1) Wystarczyły 2 godziny pod okiem prawdziwego profesjonalisty, jakim jest p.... Agnieszka Kursy sobotnie (1) Polecam wszystkim zapracowanym sobotnie kursy w Elka School! Zajęcia... Anna Tomaszewicz Polecam (1) Witam, niedawno zdałam egzamin i chciałam bardzo podziękować instuktorom za... Aga POLECAM!! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, miła i profesjonalna obsługa i dzięki Elce dziś... Dominika Najlepsza szkoła w Trójmieście!!! Podziękowania dla Marii Pułas :) (1) Polecam ELKĘ SCHOOL, która wykazuje się ogromnym profesjonalizmem i... Ania Polecam wszystkim! (1) Po wcześniejszym doświadczeniu na kursie prawa jazdy, jestem pod Wielkim... Beata SUPER SZKOŁA! Pełen profesjonalizm! Dziękuję pani DARII WÓJCIK :) (1) Polecam panią Darię jako instruktora - jest bardzo pomocna, cierpliwa i do... Mateusz w końcu zdałam:)))))) (1) Moim instruktorem był Michał Rutkowski, dopiero on nauczył mnie jeździć.... magda pankiewicz instruktor: Krzysztof Kunkel (1) Szczerze polecam Elkę,miła,swobodna atmosfera w biurze,rabaty prawie dla... anna Rewelacyjna szkoła i instruktor :-) (1) Polecam wszystkim tą szkołę. Zdałam za pierwszym razem dzięki wspanialemu i... Alicja POLECAM!!! (1) Witam, wszystkich kursantów. Osobiście podjąłem w tej szkole dwa kursy kat C... Mirek Zdecydowanie polecam (1) Nie da się ukryć, że nie jest to najtańsza szkoła jazdy w trójmieście. Ale... Paweł Ocena Instruktora - Dariusz Grydyk (2) Elka School to szkoła którą powinieneś wybrać! Zarówno obsługa, nauczanie i... Daniel Wojtaszek Najlepsza szkoła!!! 100% polecam!!! :) (1) Najlepsza szkoła!! w krótkim czasie przygotowali mnie do prawa jazdy. Darek... Krzychu Polecam bardzo serdecznie!! (1) Naprawde mila atmosfera kursu i latwy dostep do instruktora. Bardzo polecam... Julia I (1) Cała przygoda z Elka School, od zapisu po wystawienie tej opinii to bardzo... Michał Albrychowicz Polecam! (1) Profesjonalne podejście do kursanta, wysoki poziom nauczania, ciekawie i... Michał