ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM (1) Polecam poziom nauczania jest wysoki . Ja jezdzilam z p.KAZIMIERZEM uwazam ze... WIOLETTA najlepsza szkoła w trójmieście (1) najlepsza szkoła w Trójmieście Zdecydowanie najlepsza szkoła w Trójmieście.... ola sz. Z podziękowaniami dla Pana Adama Chmielewskiego! (1) Polecam szkołę Elka School w Gdyni, w momencie gdy już zwątpiłam, że... Monika
Jazda na maxa (1) Polecam szczególnie Panią Marysię - wyjaśnia wszystko jasno, przejrzyście i... Ania Polecam każdemu ! (1) Wczoraj zdałem egzamin za 2 razem, lecz za 1 to była tylko i wyłącznie moja... Michał POLECAM ELKA SCHOOL GDYNIA CENTRUM (1) ŚWIETNA SZKOŁA.KADRA INSTRUKTORÓW ZNAKOMITA .POLECAM WYKŁADOWCĘ MACIEJA ZAŚ... ANETA Serdecznie polecam Panią instruktor Edytę Kamińską (1) Pani Edyta to świetna instruktorka o wspaniałym podejściu do kursanta.... Paweł Polecam!!! (1) Witaj Marysiu! Pragnę podziękować Ci za pracę jaką ze mną wykonałaś. Dziękuję... Ania Podziękowanie dla instruktora jazdy p. Wojtka Naklickiego :-) (1) Panie Wojtku - dziękuję Panu za cierpliwość oraz za bezstresową, spokojną i... Claudia Bardzo dobra szkoła (1) Polecam kurs prawa jazdy w Elka School. Instruktorzy są prawdziwymi... Monika Polecam tę szkołę (1) Bardzo ciekawie i życiowo przedtsawiona teoria, dzięki czemu nie ma się... Martyna polecam Adama Chmielewskiego! (1) Super człowiek z odpowiednim podejściem i anielską cierpliwością. Tłumaczy... Justyna CMOKASY WDZIECZNOSCI DLA DARKA JABLONSKIEGO:)!!! (1) Tak, wreszcie zdany egzamin:-)!!! Jesli osoba atechniczna, z niklym zmyslem... Ania Gorąco polecam Panią instruktor –Marię Pułas (1) Pani Marysia nauczyła mnie jeździć na pasie ruchu, z którym miałam problemy a... Kasia R NAJLEPSZA INSTRUKTORKA POD SŁOŃCEM - P. EDYTKA KAMIŃSKA!!! (1) Polecam serdecznie P. Edytę Kamińską- profesjonalna Instruktor, która... Kasia R Polecam panią Edytę Kamińską (1) Edyta jest świetnym instruktorem. Podchodzi do swojej pracy z dużym... Krystian Jóźwik kursantka - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Jeździłam z panią Marią Pułas. I jestem z jej... kursantka Polecam! (1) Profesjonalne prowadzenie kursu, miła obsługa i zdany egzamin! :)... Justyna POLECAM :) (1) bardzo polecam Elka School, instruktorzy wspaniali, atmosfera rowniez. Dzieki... ola Polecam szkołę Elka School (1) Podobało mi się profesjonalne prowadzenie wykładów przez Pana Wojtka Plichtę.... Dominik