ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

PAN JANUSZ SOWA- SUPER INSTRUKTOR (1) Chciałabym serdecznie podziękować Elka School a zwłaszcza panu Januszowi... Małorzata Gorące podziękowania (1) Chcę bardzo podziękować kochanej Edytce Kamińskiej! Nawet z takiego... Martynka GORĄCO POLECAM ELKE SCHOOL (1) Gorąco polecam Elke School wszystkim nawet tym najbardziej anty samochodowym... Ania K
Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam Elkę wszystkim chcącym zacząć swoją przygodę z prawem jazdy.... Michał Maria Pułas - lepiej trafić nie mogłam! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Elki School. Panie w biurze zawsze były... Olga Polecam :D (1) Wszystkim chcącym rozpocząć kurs prawa jazdy chciałabym gorąco polecić "elka... Marta B. Zdany Egzamin (1) Z wielką radością informuję, że dzisiaj bezbłędnie zdałam Egzamin Praktyczny... Beata Pełka polecam instruktora p.Dariusza Jabłońskiego (1) Serdeczne podziękowania dla p.Dariusza Jabłońskiego za wysoki profesjonalizm... Iza Krzysiek - opinia (1) Parę dni temu zdałem egzamin na prawo jazdy (za pierwszym razem). Nie udałoby... Krzysiek elka (1) Było ciężko, ale się udało. Miałam przyjemność nauki z 3-ma instruktorami p.... Maria S. Szczególnie polecam Pana instruktora Kazimierza. (1) Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Teoria podana w bardzo przystępny... Karolina Ola - opinia (1) Polecam wszystkim wysokiej klasy profesjonalistę - Pana Janusza Sowę, który... Ola Kamila - opinia (1) Gorąco polecam kurs prawa jazdy u pani Marii Pułas. Pani Maria ma dużą... Kamila Polecam :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Szczerze polecam wykładowcę Pana Maćka... Juliusz Polecam Elkę School! (1) Lepszej szkoły i instruktora nie mogłabym sobie wymarzyć. Teoria prowadzona... xxx Polecam nawet osobom z dwiema lewymi nogami :) (1) Jestem badzo zadowolona z wyboru odbycia kursu prawa jazdy w elce.... KasiaJ Podziękowania dla Pani Marii (1) Chciałam serdecznie podziękować Panu Adamowi Mercie za wspólne "pierwsze"... Krzyżanowska Sprint po prawko! (1) Bardzo mocno polecam Elkę School! Biuro pomogło mi załatwić wszystkie... Maarten Polecam :) (1) Witam. Chcialem polecic ta szkole za naprawde super obsluge i najlepszego... Krzysztof K Polecam instruktora Adama Ch.! (1) Dziś zdałam egzamin za pierwszym razem. Adam jest świetnym instruktorem:... Joanna S.