ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Świetna szkoła! (1) Jak pierwszy raz pojawiłem się w siedzibie Elki i usłyszałem, że to najlepsza... Marcin Jestem zachwycony! (1) Z dużą przyjemnością, po dzisiejszym, zdanym egzaminie, w paru słowach... Piotr S. Tylko Elka School!! (1) Polecam Elke School, naprawde bardzo dobra szkoła w 100% warta swojej ceny.... Maciek
Polecenie cenne uwagi (1) Polecam Elka School z****iści instruktorzy, zajęcia z wykładowcą super, panie... Mariusz POLECAAM! (1) Polecam w 100% Elkę, a w szczególności panią Marię Pułas! Miła obsługa ze... Gosia Polecam Elkę school (1) Polecam elkę school- miła obsługa w biurze, elastyczne terminy jazd, świetne... Grzegorz Maciek -zdane :) (1) Szkoła rewelacyjna ! Osobom , które nigdy nie siedziały za kółkiem polecam... Maciek Estera - Zdałam !! (1) Zdałam, udało się, a to wszystko dzięki wyrozumiałej pani instruktor. Pani... kursantka Jakub Cydejko - opinia (1) Prawko zdane. Bardzo polecam tą szkołę, świetna atmosfera, świetni... Jakub Cydejko Zdałem za pierwszym :) (1) Przed chwilą zdałem egzamin na A2 za pierwszym razem. Arek i Piotr naprawdę... Filip Mechliński podziękowanie dla Instruktora Darka od Hybrydy (1) Wystawiam wszystkie oceny na "6"bo uważam że na takie zasługuje... Renata bardzo świetna szkola! (1) obsługa bardzo miła, i bardzo rozmowna. instruktorzy wszystko świetnie... Dominika kursantka - opinia (1) Świetna szkoła! Wykłady teorii zabawne i bardzo przystępne, a jazdy z panem... kursantka Polecam gorąco (1) Daję same"6", ponieważ zawsze otrzymałam odpowiedzi na każde moje... Beatka Opinia Elka School, kat. A, instruktor Piotr Kowerdej (1) Właśnie w Elka School po raz pierwszy usiadłem na motor mając ponad 40 lat na... Władysław Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam szkołę, ale przede wszystkim instruktora Edytę, jest... Kasia Judyta - opinia (1) Panie z obsługi i instruktorzy rewelacyjni-p. Janusz Sowa i p. Maria Pułas;... Judyta Gorąco polecam (1) Pan Darek Jabłoński genialny instruktor-ogromna życzliwość, spokój ,... Halina SERDECZNIE POLECAM ELKA SCHOOL! ;) (1) Wzięłam udział w kursie majówkowym - Teoria w 4 dni. Mimo 6 godzin zajęć... Dominika Polecam! :) (1) Skończyłam 6-dniowy kurs wakacyjny później jeździłam z Marcinem Pilarskim.... Agnieszka