ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Podziękowania dla p. Adama Chmielewskiego! (1) Serdeczne podziękowania dla Elki School za profesjonalne podejście do... Angelika G. Nic dodać nic ująć po prostu najlepsi :D (1) Na Na początek pochwalę się i zarazem podziękuję. Pawle tylko dzięki tobie... Grzegorz NAJLEPSZY INSTRUKTOR-JANUSZ SOWA :) !!!!!! (1) Gorąco polecam!Jeżeli uczyć się jeździć - to tylko z ELKA SCHOOL!Oba egzaminy... Izabela S
Dziękuję ! (1) Serdeczne podziękowania dla Pawła Stolorza! za profesjonalizm, spokój,... Aleksandra Zdecydowanie POLECAM ;) (1) Od razu napotkałem sie na bardzo miły zespół. Super atmosfera .! Polecam... Szymon Zadowolna absolwentka elki (1) Uczestniczyłam w kursie prowadzonym przez pana Pawła i czasami przez panią... Hania Polecam, definitywnie (1) Trzeba zaczac od przemilej i cierpliwej obslugi, poprzed rzetelnie i z... Rafaił Warto zainwestować w Elkę (1) Rozpocząłem kurs na początku września, a na początku listopada odebrałem... CovertOp polecam (1) Udało mi się zdać dzięki panu Wojtkowi Plichcie. Pełen profesjonalizm, celne... Karolina SZCZERZE POLECAM P. PIOTRA KOWERDEJ (1) Jako instruktora polecam p. Piotra Kowerdej z Elki school. Jeździłam z p.... ALICJA Z wEJHEROWA :) Polecam Pana Krzysia (1) Jest bardzo dobrym nauczycielem dzięki któremu uwierzyłam w siebie po wielu... Marta polecam instruktora PIOTRA KOWERDEJ (1) Polecam gorąco szkołę jazdy ELKA SCHOOL, a jako instruktora p. Piotra... Agnieszka Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze. Świetnie prowadzone wykłady w... Adam Da się ! (1) Polecam w szczególności Pana Adama Chmielewskiego i Panią Marię ! Osobiście,... Marta Nagórka Najlepsza szkoła !!! Dziękuje:) (1) Dzisiaj zdałam egzamin za 2-im, bo pierwszy oblany z własnej głupoty...Elka... ANIA Za pierwszym razem (1) Szkoła bardzo na plus. Panie w sekretariacie miłe i pomocne, kurs teoretyczny... dredzik NAJLEPSZY WYBÓR Z MOŻLIWYCH!!! szczególnie polecam instruktor Panią Marię Pułas (2) w te wakacje po 4 latach powróciłam do kursu prawa jazdy. same wykłady... zuza maj Gorąco polecam! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, miła i profesjonalna obsługa i dzięki Elce dziś... Adrian Karolina (1) Bardzo polecam szkołę Elka School! Teoria to nie tylko nudne siedzenie na... Karolina Polecam instruktora p.ADAMA CHMIELEWSKIEGO (1) Profesjonalna szkoła super warunki Pan ADAM CHMIELEWSKI instruktor który... Dariusz Kaczmarek