ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM! (1) Gdybym jeszcze raz miała wybierać szkołę w której miałabym UCZYĆ się jeździć... Miśka Polecam gorąco! (1) Serdecznie polecam naukę w ELKA SCHOOL w Gdyni, dzięki której zdałam za... Klaudia Super szkoła! (1) Serdecznie polecam Elke School. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... Michał
100 % Zadowolenie (1) Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Fachowa obsługa, poważne traktowanie... Szymon Opina o szkole i instruktorach (1) Bardzo polecam właśnie tą szkołę nauki jazdy. Kurs jest prowadzony w bardzo... Pan Mateusz POLECAM DARKA JABŁOŃSKIEGO !!! (1) W Elce School korzystałam tylko z dodatkowych godzin jazd. W innej szkole... Elwira NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY (1) swietna obsługa, bardzo dobre materiały szkoleniowe, szybka teoria prowadzona... oliwier95 najlepsza szkoła prawa jazdy (1) jestem bardzo zadowolona z kursu.teoria wykładana w bardzo zrozumiały sposób... Karolina Grabowska Super : > (1) Bardzo polecam instruktora Wojtka Naklickiego, który miał świętą cierpliwość,... Kopytko Najlepsza szkoła w Polsce! (1) Ogromy szacunek dla wszystkich z ELKA SCHOOL za profesjonalizm i... Ewelina Brunke Polecam! (1) Polecam wszystkim; instruktorka p. Maria Pułas super, wymagająca ale... Zadowolony klient Dziekuję Elce i moim instruktorom (1) Dziękuję bardzo moim instruktorom - panu Adamowi Chmielewskiemu i pani Marii... Joanna S. Wspaniała szkoła ! (1) Elkaschool to jedna z najlepszych szkółek jazdy! Wspaniała atmosfera... Angelika Świetna szkoła! (1) Wykładający instruktorzy są bardzo mili i bardzo profesjonalnie podchodzą do... Bartek Górski Bogu niech będą dzięki, że duch w narodzie nie ginie! (1) Chciałem gorąco polecić tę szkołę. W bardzo niesprzyjających warunkach... Jarek Paweł - opinia (1) W każdym calu idealnie - przemiłe panie w biurze, kompetentny wykładowca,... Paweł Najlepsza szkoła z możliwych! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze, profesjonalnie. Obsługa... Martyna Najlepsza szkoła ! (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna, zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy... Mateusz Elka zdecydowanie najlepsza:) (1) Gorąco polecam Elkę School! Na każdym kroku spotyka się życzliwie, chętne do... kamila Zdobywanie prawa jazdy z Elką to sama przyjemność... (1) Skorzystałem z oferty wakacyjnej - 5 dni wykładów po 5 godzin dziennie i... Janek