ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM! (1) Ze spokojnym duchem mogę gorąco polecić, tę szkołę jazdy. Obsługa na wysokim... Rafał Lipiński Najlepsi z najlepszych :) (1) Zdecydowanie polecam. Mimo, że cena wysoka to zdecydowanie zgodna z tych co... Aleksandra Kubiś Polecam Wszystkim :) (1) Chodziłam na kurs do "elki" jeszcze na Obłużu, do jednego z... Kamila Sz.
zdałem za pierwszym (1) Bardzo szybko skończony kurs, zaoszczędziłem na egzaminie. Serdecznie polecam. Janek Bardzo Polacam (1) Bardzo polecam kurs w tej szkole teorie udało mi się ukończyć w miesiąc... Łukasz Polecam Pana Maćka Urlickiego ! (1) Szczególnie polecam Pana Maćka Urlickiego, dzięki któremu w ciągu kilku... Patrycja Dawid W. - opinia (1) Witam. Gorąco polecam korzystanie z oferty Elka School do nauki jazdy.... Dawid W. Justyna - opinia (1) Właśnie dziś odebrałam prawko z urzędu!!!,a to wszystko dzięki Elce, którą... Justyna Gwarantowan prawko w kieszeni :) (1) Rzetelnie prowadzone lekcje teoretyczne, sumienne i z powagą nauczenie... wojciech cihy polecam pania Marie!!!;) (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug tej szkoly. Mila obsluga w biurze, naprawde... Bogna Dziękuję! (1) Dziś zdałam (za 2 razem). Trafiłam na kurs feryjny. Teoria świetnie... Natalia Tylska ELKA SCHOOL!! SZCZERZE POLECAM !! (1) Wielkie dzięki dla PANA MACIEJA URLICKIEGO za przygotowanie teorii. Nawet... Małgosia Wróbel p. Janusz Sowa (1) Zdalem praktyke za 1 podejsciem :-) polecam Pana Janusza Sowe. Wyrozumialy,... P. Kunicki Najlepszy instruktor - Pan Piotr Kowerdej (1) Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że Pan Piotr jest najlepszym... Magdalena Kotarak Polecam serdecznie! (1) Poszedłem do Elki na kurs feryjny. Zdałem teorię oraz praktykę za pierwszym... kukq Natalia - opinia (1) Uważam, że to najlepsza szkółka nauki jazdy. Jeżeli chcecie się dobrze... Natalia bardzo dziękuję :) (1) Gorąco polecam elka school w Gdyni i instruktora Wojtka Naklickiego,który... iwona Klaudia - opinia (1) Polecam Elka School a w szczególności instruktora Janusza Sowę. Pan Janusz... Klaudia Mój szczęśliwy dzień ! Egazmin zdany! (1) PAWEŁ STOLORZ- nic dodać, nic ująć. Jedyna osoba, która pozwoliła mi... Natalia POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem właśnie tą szkołę. Jeździć nauczyłem... kwidzia17@o2.pl