ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najlepsi z najlepszych ! (1) Jestem juz 2 miesiące po zdaniu prawka i za każdym razem słyszę głos Pani... Klaudia Liedtke 100% na tak (1) Polecam szkołę szczególnie oddział "centrum" . Maciek Urlicki genialny jako... ~Maks~ Elka School - pełen profesjonalizm, polecam zwłaszcza Pana Bolesława K. (1) Na początku zachęciła mnie cena kursu i dobra opinia o szkole. Kolejno teoria... Kierowca Kamila
Konrad - opinia (1) Elka School jest idealnym wyborem dla tych, co szukają starannego i fachowego... Konrad Adam Jedrzejewski polecam. (1) Świetna szkoła. Dzięki teorii z Mackiem Urlickim uteoria zdana za pierwszym... Kasia Świetna szkoła (1) Uczył mnie instruktor pan Piotr Kowerdej. Pełen profesjonalizm. Wysokie... Kasia Najlepsza szkoła !!! (1) Super przygotowanie do teorii prowadzonej przez Pana Maćka Urlickiego. Za... Marcin Polakowski Polecam Elkę School i super intruktorkę Marię Pułas ! (1) Pani Maria to wspaniała instruktorka , swoimi ,,dygotkami" i innym śmiesznymi... Marta Tarasiuk Szczerze polecam (1) Kilka dni temu zdałem na A za pierwszym razem. Nigdy do tej pory nie miałem... Krzysztof Piwnicki Najlepsi (1) Świetna obsługa, poziom nauczania super! Kurs feryjny był najlepszym... GK Polecam Pana Piotra Kowerdej ! :) (1) Po przykrym początku mojego szkolenia innej szkole jazdy w Wejherowie... Ewa Patryk.K - opinia (1) Polecam elke school a w szczególności p.Marcina Kalwiga za przygotowanie do... Patryk.K Darek Jabłoński - najlepszy instruktor (1) Bardzo polecam Elke, a przede wszystkim instruktora Darka Jabłońskiego. To... Marta Marek Furtak - opinia (1) Świetna szkoła, obsługa bardzo, bardzo uprzejma, w razie niepewności wszystko... Marek Furtak Karolina (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo mila obsługa Panie w biurze bardzo uprzejme oraz... Karolina Sz....... Polecam :) Adam Jędrzejewski - jesteś Wielki :) (1) Szkoły nie tworzą mury lecz ludzie, którzy tam pracują :D Teoria prowadzona w... Renata Kędzierska Polecam! (1) Pełen profesjonalizm.Indywidualne podejście do każdego kursanta oraz duża... Karol DAREK (1) Chcę powiedzieć Darek, Darek i jeszcze raz Darek Grydyk! Najlepszy z... Martyna Rajdowiec Elka (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Wszyscy pracownicy bardzo mili i przyjaźni, gdy... Kasia wanda - opinia (1) Polecam pan Janusz So wa najlepszy instruktor praktyka zdana za 1 razem . wanda