ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Tylko Elka school i Pan Piotr Kowerdej (1) Szczerze polecam Pana Piotra Kowerdej. Jazdy z Nim to czysta przyjemność.... Ania Pan Adam Jędrzejewski - gwarancja sukcesu!! :-)) (1) Egzamin praktyczny kat.B zdałam za PIERWSZYM podejściem! Mojemu... Marta Szmit Polecam Panią Marie Pułas!!! (1) Super instruktorka.Dzięki Marii zdałam za pierwszym podejściem.W elka school... Aneta
Świetna szkoła, polecam Wojtka N. jako instruktora. (1) Lepsza niż inne, profesjonalna, skupiona na kursantach. Oni naprawdę się... Bartosz Polecam Elka School (1) Bardzo polecam Elka School. Profesjonalna obsługa, bardzo kompetentni... zadowolony kursant :) Kurs kat. A (1) Wszystko naprawdę profesjonalnie. Udało się zakończyć cały kurs (łącznie z... Łukasz K. Świetna szkoła (1) Właśnie zdałem prawko za I razem. Po nawet ciekawych wykładach teoretycznych,... Wojtek polecam (1) Polecam szkolke! Najlepsza na Pomorzu, bardzo miła obsługa, instruktorzy... Mateusz R Polecam (1) Polecam wszystkim,którzy chcą zdobyć upragnione prawo jazdy. Zdałam egzamin... Agnieszka Pan Maciej Zieliński - i wszystko jasne (2) Pan Maciek jest mega spoko. Takiego instruktora to ze świecą szukać. Świetnie... Paweł Budnik Elka School (1) Dzisiaj zdałam prawo jazdy za drugim razem, to super wynik. Udało mi się to... SYLWIA Za pierwszym razem :) (1) Dziękuję przede wszystkim za switne przygotowanie Panu Piotrowi Wolińskiemu... Krzysztof Pałubicki Dziękuje Elka school ! :) (1) Zdałam za pierwszym razem ! ;D Wiki ;) Elka School = pełna satysfakcja :) (1) Właśnie po tygodniu od zdania egzaminu odebrałam prawo jazdy :) Dzięki Elce... Monika Polecam Elke school ! (1) Polecam Elke school! Na zajęciach teoretycznych i praktycznych przemiła... Magda Natalia - opinia (1) Polecam Panią Asię z Karwin w 100%. Profesjonalna nauka,super... Natalia Polecam Elkę School i w szczególności panią instruktorkę Marię P. (1) Uważałam, że nigdy nie dam rady wsiąść za kierownicę. W końcu się przełamałam... Wioletta Lachowska zieluchygdy (1) polecam nic dodac nic ujac kat.A za pierwszym Piotr Zielinski DZIĘKUJĘ! (1) Chciałabym bardzo podziękować całej załodze Elki, bo to dzięki niej zdałam... Eulalia Super doszkolenie (1) Po wielu nieudanych próbach przed laty, zdecydowałem się po raz kolejny... Krzysztof H.