ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Solidnie i skutecznie (1) Moge polecić tę szkołe. Szczególnie polecam pana Janusza Sowę, który solidnie... Jarek Rewelacja (1) Mogę polecić ta szkole z zaufaniem pani Marysia jest rewelacyjna potrafi... Katarzyna Polecam !!! (1) Bardzo gorąco polecam Elka School , mega sympatyczni nauczanie na wysokim... Anna
Polecam Elkę School i MARYSIĘ PUŁAS!!! (1) ELKA SCHOOL NIE MA SOBIE RÓWNYCH! Już po zajęciach teoretycznych z p. Maćkiem... Mirela Polecam. (1) Z całego serca pragnę polecić Elkę oraz podziękować całej ekipie. Teoria... Pawekn Prawo jazdy zdane! (1) Teoria świetnie prowadzona przez Maćka Urlickiego, bez problemu zdana za... Wiktoia najlepsi instruktorzy-marcin Kalwig, Przemek Trocki-polecam! (1) Polecam instruktorów Marcin Kalwig,Przemek Trocki elkaschool-polecam! Egzamin... sabina Bomba Ocena instruktorów Przemysław Trocki,Marcin Kalwig-elkaschool rumia (1) Witajcie! Chciałabym napisać parę słów,o Tych osobach,dzięki którym zdałam... Sabina Bomba elka school ! (1) najlepsza szkoła w trójmieście ! przygotowanie merytoryczne jak i praktyczne... paaaaaati kat A (1) Wczoraj zdalem za pierwszym razem egzamin na kat. A. Z czystym sumieniem... Maciek Polecam Elka School a w szczególności Instruktora Wojtka Naklickiego (1) Szkoła naprawdę godna polecenia, oferuje bardzo dobre przygotowanie... Krystian Elka School - polecam !! :) (1) Zdecydowanie polecam naukę w Elka School! Instruktorka Joanna Dzięcioł... KH Znakomity OSK (1) Jestem świeżo po zdanym ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM egzaminie praktycznym. Elka... Marta J. Angelika kat.B (1) Polecam Elka School, a szczególnie Marysie Pułas, uczy świetnie, ma... Angelika KAT.B (1) polecam ta szkołe nauki po9 latah wykupiłam cały kurs od nowa przygotowanie... RUDA A2 i A Zdane za pierwszym razem (Zdawaliśmy we dwóch z Tatą ) (1) Polecam szkołę Elka school. Super prowadzona teoria, bardzo dobry instruktor... Jakub i Janusz Klaudia - opinia (1) Warto skorzystac z kursu w Elce School, polecam w szszegolnosci Marysie,... Klaudia Z ELKĄ SCHOOL ZDAŁAM ZA PIERWSZYM! (1) Bardzo gorąco polecam Elkę School, a szczególnie instruktora Janusza Sowę,... Ania NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY (1) Pozdrawiam serdecznie Pana Roberta.M, wyśmienity instruktor.Dziękuję P.... KASIA_S Polecam Wojtka Naklickiego jako instruktora :) (1) Doskonale wie, jak podejść indywidualnie do każdego kursanta. Uczy dokładnie... Kamila