ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Instruktor Janusz Sowa (1) Elkę i Pana Janusza Sowę poleciła mi koleżanka. I miała rację, że jest to... Justyna Krawczak Dziękuję Elka School Łukaszowi Chwesiuk i Maciejowi Urlickiemu (1) Jestem bardzo szczęśliwa jak nigdzie Zdałam Egzamin Państwowy bardzo bardzo... Magdalena Pocierznicka Polecam :) (1) Prawko zdane za pierwszym razem, jeszcze przed swietami. Wszystkie... Magda
Ocena szkoły Elka School (1) Gorąco polecam szkołę Elka School! Obsługa w biurze na najwyższym poziomie,... Natalia ELKA SCHOOL to TOP GEAR! (1) Szczerze polecam szkołę nauki jazdy Elka School. Moja instruktorka Marysia,... Aleksandra Włodkowska Polecam !! :D (1) Chciałabym baaardzo podziękować Elce School, a w szczególności Panu ADAMOWI... Iza Bardzo polecam! (1) Profesjonalne podejście, bardzo miła obsługa, która wszystko chętnie... Anna Polecam elke (1) Szkola super. Obsluga spoko juz nie wspomne o jezdzie na luzie i bez stresu .... kasiaka ...za pierwszym razem... (1) Do ELKI SCHOOL trafiłam nie przez przypadek,a z polecenia koleżanki.I była to... Sylwia Łaszczewska Elka school najlepsza w Gdyni! (1) Miałem dzisiaj egzaminy państwowe (jednego dnia i teorię i praktykę) i zdałem... Oskar Gryczon Serdecznie polecam Elke School i Pana Piotra Wolińskiego :) (1) Na kurs zapisałam się do "Elki" przy Świętojańskiej, bo poleciło mi ją wielu... Anna Ala - opinia (1) Świetnie spędzony czas, bardzo dobre przygotowanie do zajęć i do egzaminu.... Ala Polecam (1) Jestem BARDZO zadowolona, że wybrałam Elkę School. Egzamin na Prawo Jazdy... Magda Pati - opinia (1) Profesjonalnie na 100%!!! Poszłam na przyspieszony kurs teoretyczny,... Pati Polecam ! (1) Polecam tą szkołę jazdy! Teoria zdana za pierwszym razem. Bardzo dobrze... Natalia POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam, zarówno teorie jak i praktykę zdałam za pierwszym razem!... Adrianna Polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam! Dobra obsługa, nie było problemów.... Ala Polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Egzamin praktyczny zdałam dziś za pierwszym... Dominika Polecam (1) Witam, bardzo polecam ta szkole jazdy. Na szczegolne wyroznienie zasluguje... Pawel Polecam (1) Gorąco polecam Elkę. Jeździłem z Januszem i Asią, są świetnymi instruktorami,... Mateusz