ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najlepsza szkoła (1) Bardzo polecam Elka school ! Najlepsza szkoła ! W szczególności dziękuje panu... Nadia AREK KOTOWSKI I ELKA SCHOOL POLECAM!!!! (1) Odbywałam kurs z Arkiem , cierpliwosc opanowanie oraz rzetelna nauka która... Kladia NAJLEPSZA SZKOŁA JAKA ISTNIEJE ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Elka School każdemu, kto dalej myśli gdzie... Zuzia
Polecam w 100% ! (1) Gorąco polecam ELKĘ ! Teoria zdana za 1 razem, a praktyka za drugim, za co... Meg Oskar - opinia (1) Świetnie prowadzone zajęcia teoretyczne - zawsze w miłej atmosferze. Panie w... Oskar Polecam panią Edytę Kamińską oraz Elkę. (1) Szkoła jazdy godna Polecenia! Prowadzenie wykładów perfekcyjne przez pana... Asia Gorąco polecam!!! (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL świetna szkoła. Super prowadzone wykłady. W... Julka Najlepsza instruktorka - Pani MARIA PUŁAS (1) Pani Maria Pułas - NAJLEPSZA INSTRUKTORKA Polecam wszystkim Panią MARIĘ... Kasia Bardzo fajna szkoła:) (1) Po dwóch niezdanych egzaminach na prawo jazdy wykupiłam jazdy doszkalające w... Monika Polecam pana Adama Jędrzejewskiego i ElkaSchool! (1) Bardzo polecam Elka School - świetna atmosfera, bardzo miło wspominam wykłady... Agnieszka Na 100% POLECAM! (1) Bardzo dobra szkoła. Ciekawe zajęcia teoretyczne. Pan Krzysztof Kunkel... Mateusz P Zdane (1) Polecam szkole ELKA SCHOOL. Fachowa mila obsluga i egzaminy zaliczone:)... Bartosz Zdane za pierwszym razem (1) Serdecznie polecam pana Piotra Wolińskiego, który bardzo skutecznie i w miłej... Janusz POLECAM ELKA SCHOOL (1) Witam. Bardzo polecam p. Piotra Kowerdeja- instruktora z powołaniem, pełnym... Majka Malwina - opinia (1) Jak najbardziej polecam Elka School! Jestem po egzaminie, zdany przy... Malwina Polecam wszystkim Pana Wojtka Naklickiego (1) Po 2 letniej przerwie w zdawaniu egzaminu postanowiłam podjąć próbę... K. polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL a szczególnie pana Wojtka Naklickiego!!... Agata Elka school najlepszą ze szkół! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Gorąco polecam! ;) Szczególne podziękowania należą... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Serdecznie polecam Elkę wszystkim chcącym zdać prawo jazdy! :) Prowadzić... Michał Andrzejewski TYLKO PAN JANUSZ SOWA !!! (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL i jako instruktora Pana Janusza Sowę,ogromna... Magda M.