ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam Elkę School :) (1) Wykupiłam dodatkowe godziny u pani Edyty Kamińskiej i jestem bardzo... Paulina Matka (1) Syn 3 razy podchodził do egzaminu na Grabówku i za każdym razem na jeździe... Matka ELKA SCHOOL - NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) Namówiona przez znajomych, którzy będąc absolwentami tejże szkoły zdali... Ewa
POLECAM! (1) Gorąco polecam ElkaSchool. W szczególności instruktora Wojtka Plichtę.... Mikołaj Bigott ELKA SCHOOL Gdynia (1) Polecam bardzo tą szkółkę. Bardzo dobrze przygotował mnie do Egzaminu Pan... Automat Polecam! (1) Elka School to profesjonalna szkoła nauki jazdy ! Dzięki niej zdałam egzamin... Hanna Jankowiecka Polecam :) (1) Naprawdę polecam Elka School ponieważ jest to wspaniała szkoła, ciekawe... Natalia Polecam Elkę School i instruktora jazdy Piotra Wolińskiego ! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług prezentowanych przez ElkęSchool.... Alicja Polecam Pana Janusza Sowe! (1) Zdecydowanie polece każdemu tą szkołę , miła obsługa ,ciekawie przeprowadzone... Sebastian Naprawdę Genialnie (2) Witam serdecznie i Pozdrawiam Panią Edytke ;) naprawdę cos wspanialego ,... Alex ;) Najlepiej zainwestowane pieniądze (1) Serdecznie polecam ośrodek Elka School, naprawde same pozytywne wrażenia i... Kamil Pan Janusz Sowa (1) Serdecznie polecam ośrodek Elka School,a w szczególności Pana Janusza Sowę.... Rafał Polecam! (1) Polecam szkołe oraz Pana Janusza Sowę ze względu na bardzo dobre indywidualne... Damian jazdy doszkalające (1) Po nauce jazdy w innej szkole i po niezaliczeniu egzaminu państwowego... Jolanta Gajdulewicz OPINIA (1) W dniu 12 marca, po 41 min. jazdy egzaminacyjnej, usłyszałam tak długo... Agata Super Instruktorka Asia Dzięcioł (1) Polecam Elka School jako całą szkołę jazdy, ale przede wszystkim polecam... Kasia vel farbowana blondynka polecam (1) Gorąco polecam robienie praktycznych szkoleń w zakresie prawa jazdy u Pani... Marysia Najlepsza szkoła!` (1) Serdecznie polecam Elka School, bardzo dobre nauczanie teoretyczne zdane za 1... Dominika Polecam (1) Polecam szkołę oraz instruktora Pana Janusza Sowę, jeździłam z nim i zdałam... Natalia Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Elki School i z całą pewnością mogę polecić... Monika