ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Egzamin zdany za pierwszym razem!!:) - dzięki panu Kazimierzowi K. (1) POLECAM GORĄCO!!! Egzamin zdany za pierwszym razem. Wystarczy uważnie słuchać... Joanna. Polecam instruktora Dariusza Jabłonskiego (2) Witam w dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym razem. Nie udałoby sie... Dagmara Polecam Elkę School ! (1) Polecam OSK Elka School a w szczególności instruktórke Marie Pułas najlepsza... Sylwia Konieczna
Pan JANUSZ PIOTROWSKI (1) Polecam Pana Janusza Piotrowskiego. Przygotował mnie wzorowo do egzaminu.... Aleksandra GORĄCO POLECAM!!! (1) Gorąco polecam OSK Elka School! Zadowolona ze swojego wyboru byłam od... Ewelina Takiego instruktora inni mogą tylko pozazdrościć (1) Gorąco polecam tę szkołę nauki jazdy a w szczególności wkroczenie w świat... Piotr W. Bardzo polecam! (1) Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone w bardzo fajny sposób, wykładowca... Mikołaj Polecam Gorąco Elkę School !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całego kursu . Nigdy nie myślałam ze... Ania.S Zdane za 1 razem. (1) Zdane za 1 razem. Pełen profesjonalizm. Polecam! Gal Anonim :) Elka school NAJLEPSZA! (1) Polecam Elke school - super obsługa, wykładowcy pierwsza klasa ! Instruktor z... Magda Adam Jędrzejewski - najlepszy instruktor (1) Dużo humoru w czasie jazdy, świetna zdolność tłumaczenia i dużo więcej -... Janek Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Szkoła, instruktorzy i całokształt stoi na najwyższym poziomie. Teoria z... Janek Najlepsza Pani Instruktor na świecie tylko w Elce ! (1) Jestem typem tchórza, zawsze chciałam jeździć autem ale niestety dynamika... Ada POLECAM (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Januszem Sową, bardzo sympatyczny i świetny... Paulina Polecam serdecznie!!! (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Gdyni,a znam opinie swoich znajomych... Gosia Pani Maria Pułas, Pan Janusz Sowa (1) Bardzo polecam ELKA SCHOOL. W szczególności dziękuje Pani Mari i Panu... Aneta Nauka jazdy Elka School (1) Szkoła jazdy Elka została mi polecona przez kolegę , który był z niej równie... Leszek EDYTKA I ROBERT to THE BEŚCIAKI SĄ NAJLEPSI (1) Długi okres czasu zastanawiałem się nad tym krokiem i w końcu go popełniłem,... WALDI L PAN KAZIMIERZ KEPKE I ELKA SCHOOL (1) Witam!!! Serdecznie polecam Elkę School! Dobry kontakt ze szkołą,w biurze na... Aleksandra P. polecam! (1) Gorąco polecam! Wszyscy, których spotkałam w tej szkole (panie w biurze,... Chatidze