ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam (1) Bardzo polecam Elkę School- wysoka jakość usług. Polecam Pana Janusza Sowę-... Karolina Gorąco polecam (1) Prędkość i precyzja to najlepiej oddaje ducha tej wspanialej uczelni, pan... Bartek Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Wszystko zdane za 1 razem. Mila nauka z... Paula
Polecam szkolenie na kategię A (1) Polecam szkolenie na kategorię A. Rady Pana Piotra okazały się bardzo trafne.... Radek Super nauka (1) Super kadra szkoleniowa Krzysztof nauczył mnie tak ze zdałem za 1 razem Bartek Fajna szkola oraz bonus w postaci niesamowitego instruktora! (1) Drogi kursancie!, Jeżeli chcesz nauczyć się prowadzić wzorowo samochód, oraz... Marcin super (1) Uczyłem sie jazdy w tej szkole i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim... Tomasz Ż Ocena - kurs prawa jazdy kat. A (1) Bardzo pozytywne wrażenia z kursu praktycznego - dużo konstruktywnych uwag,... Adam M. Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor Łukasz O (1) Świetne przygotowanie, miła obsługa a przede wszystkim najlepszy instruktor w... Konrad Zdecydowanie polecam Elkę! (1) Gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności p. instruktora Roberta Menesa... Kursant Rewelacja (1) Z czystym sumieniem polecam szkole każdemu. Nauka w bezstresowej atmosferze,... Adrian O Zdecydowanie polecam Elkę (1) Po 17 (!) latach od poprzedniego nieudanego podejścia, po którym kompletnie... Śmieszny Super szkoła polecam gorąco instruktora Edyte Kamińską! (1) Jak w temacie, zdałem za pierwszym razem, nauka kompleksowa, instruktor... Kursant SUPER INSTRUKTOR (1) Super szkoła jazdy! Szczególne podziękowania składam Instruktorowi... Bronisław Zujewski Polecam. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Wykłady zawsze odbywały się w bardzo miłej... Marcin K. ElkaSchool - kategoria A (1) Egzamin praktyczny zaliczony za pierwszym razem, efekt dobrego przygotowania... Grzegorz K. Świetna szkoła (1) Kursy z teorii były bardzo ciekawe i pouczające. Jednakże nauka jazdy z panem... Nicole kat. A za pierwszym razem (1) Mimo tego, ze wszyscy znajomi mowili jak ciezko jest zdac plac na motocyklu... Adrian Elka trzyma poziom (1) Do Elki wróciłem po 5 latach, by tym razem przygotować się do egzaminu kat.... Piotr Kremky Super!!! (1) Wspaniala szkola. Egzamin zdany spiewajaco;) wielkie podziekowania dla... Ewelina