ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Podziękowanie za świetne przygotowanie (1) Serdecznie podziękowania za świetne przygotowanie do egzaminu państwowego... Adrian Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję całej obsłudze Elka School w Gdyni. Zajęcia teoretyczne... Beata Najlepsza szkoła jazdy (1) Nauka jazdy w OSK Elka School pod okiem Pana Janusza Sowy była mile i... Krzysztof
Prawo jazdy? tylko w Elce! (1) Polecam OSK Elka School. Szkoła ładna, dobrze wyposażona, materialy... Filip Profesjonalizm (1) Profesjonalna obsługa i bardzo wysoki poziom nauczania, dzięki czemu zdałem... Luuis96 Najlepszy instruktor Piotr Kowerdej! (1) Gorąco polecam najlepszego instruktora w Elka School. Wielki profesjonalizm i... Łukasz Najlepsza szkoła i instruktor- Pan W. Naklicki (1) Polecam wszystkim naukę w tej szkole a w szczególności jazdy z najlepszym... Kornelia Instruktor Pan Wojtek Naklicki (1) Gorąco polecam szkole, zwłaszcza Pana instruktora Wojtka. Pan Wojtek... Ewa Bardzo polecam (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić :) Szczególne podziękowania dla... Natalia B. Bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim Elka School - jakość, profesjonalizm, miła obsługa, a... P.C. P. Aleksandra Nowicka genialne przygotowanie! (1) Bardzo polecam nauke z Pania Aleksandra Nowicką. Zdałem egzamin zewnętrzny... Mateusz G Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy, Panie w biurze przemiłe, kurs (część... Marysia Edyta Kamińska najlepsza instruktorka (1) Egzamin zadany za pierwszym razem dzięki przygotowaniu Edyty Kamińskiej... Iwona Dziękuje (1) Szkoła na szóstkę! Szczególne podziękowania dla Pani Aleksandry Nowickiej!... Elwira Górecka p.Janusz Sowa (1) Z całej tej szkółki najlepszym instruktorem jest Pan Janusz Sowa i w tym... Monika Sukces (1) Polecam wszystkim szkołę Elka School. W szczególności dziękuję Panu Piotrowi... Cibi opinia (1) Gorąco polecam elka school, a w szczególności instruktorkę Panią Marysię... Dominika Polecam (2) Polecam tę szkołę z doświadczenia. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem. Mruwa Szkoła godna polecenia! (1) Szkoła godna polecenia w każdym zakresie. Sympatyczna obsługa pań w biurze,... ŁUCJA Polecam Pana Wojciecha Naklickiego! (1) Już na samym wstępie potraktował mnie bardzo indywidualnie. Kurs musiałam... Olga