ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Dziękuje (1) Szkoła na szóstkę! Szczególne podziękowania dla Pani Aleksandry Nowickiej!... Elwira Górecka p.Janusz Sowa (1) Z całej tej szkółki najlepszym instruktorem jest Pan Janusz Sowa i w tym... Monika Sukces (1) Polecam wszystkim szkołę Elka School. W szczególności dziękuję Panu Piotrowi... Cibi
opinia (1) Gorąco polecam elka school, a w szczególności instruktorkę Panią Marysię... Dominika Polecam (2) Polecam tę szkołę z doświadczenia. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem. Mruwa Szkoła godna polecenia! (1) Szkoła godna polecenia w każdym zakresie. Sympatyczna obsługa pań w biurze,... ŁUCJA Polecam Pana Wojciecha Naklickiego! (1) Już na samym wstępie potraktował mnie bardzo indywidualnie. Kurs musiałam... Olga Super szkoła (1) Instruktorka Maria Pułas jest świetna! bardzo gorąco ją polecam! I nie tylko... aniucha Elka (1) Serdecznie polecam wszystkim chętnym zdać prawo jazdy kat A szkołę Elka... Michał Polecam (1) Dzięki Elce egzamin na kat.A zdany za pierwszym razem. Dzięki Piotr! Yarek Serdecznie polecam (1) Szukając szkoły jazdy słyszałam wiele opinii z różnych stron i wybrałam dość... Gosia Polecam (1) Bardzo dobry poziom nauczania oraz rzetelne podejście instruktora podczas... Robert Bombeczka (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Polecam p. Roberta. Profesjonalny,... Duff Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy z najlepszymi instruktorami na świecie! Prawo... Jagoda Zdane za pierwszym razem! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu. Praktyka zdana za pierwszym razem. Miła... Maciej właśnie zdany egzamin kat. A2 (1) Dziękuję Elka School za przyjazną atmosferę i cierpliwość :)Największe... Magda W :) Kat A (1) Teoria :internetowo , jak dla mnie super . Praktyka z Panem Piotrem .K.... Majewski Marek Bardzo dobra szkoła (1) Potwierdzam wszelkie pozytywne opinie o tej szkole - super obsługa, bardzo... driggooziz Kat A za I razem! (1) Szczerze polecam Elka School Gdynia. Przyjemna, miła, kulturalna i... Nadia Serdecznie polecam!! (1) Wyjątkowa szkoła, super podejście do kursanta i najlepsi instruktorzy!... Marcysia