ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Super szkoła (1) Instruktorka Maria Pułas jest świetna! bardzo gorąco ją polecam! I nie tylko... aniucha Elka (1) Serdecznie polecam wszystkim chętnym zdać prawo jazdy kat A szkołę Elka... Michał Polecam (1) Dzięki Elce egzamin na kat.A zdany za pierwszym razem. Dzięki Piotr! Yarek
Serdecznie polecam (1) Szukając szkoły jazdy słyszałam wiele opinii z różnych stron i wybrałam dość... Gosia Polecam (1) Bardzo dobry poziom nauczania oraz rzetelne podejście instruktora podczas... Robert Bombeczka (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Polecam p. Roberta. Profesjonalny,... Duff Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy z najlepszymi instruktorami na świecie! Prawo... Jagoda Zdane za pierwszym razem! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu. Praktyka zdana za pierwszym razem. Miła... Maciej właśnie zdany egzamin kat. A2 (1) Dziękuję Elka School za przyjazną atmosferę i cierpliwość :)Największe... Magda W :) Kat A (1) Teoria :internetowo , jak dla mnie super . Praktyka z Panem Piotrem .K.... Majewski Marek Bardzo dobra szkoła (1) Potwierdzam wszelkie pozytywne opinie o tej szkole - super obsługa, bardzo... driggooziz Kat A za I razem! (1) Szczerze polecam Elka School Gdynia. Przyjemna, miła, kulturalna i... Nadia Serdecznie polecam!! (1) Wyjątkowa szkoła, super podejście do kursanta i najlepsi instruktorzy!... Marcysia Kat.A-zdane za pierwszym razem (1) Bardzo polecam instruktora Piotra Kowerdeja. Indywidualne podejście do... Anita Elka tylko dla tych którzy chcą zdać za pierwszym razem (1) Super szkoła, zdałam za pierwszym razem, wielkie podziękowania dla mojego... Magda S. Za pierwszym razem ! (1) Zdałam za pierwszym dzieki Panu Januszowi Sowie, który prowadzi zajęcia... Zadowolona kursantka Polecam! (1) Kategoria A. Dziękuje za przygotowanie do egzaminu, cenne rady i miłą... Paweł K. Zdane za pierwszym razem ! (1) Powiem tak, jako totalnie zielona osoba (lat 26, wcześniej zerowy kontakt z... Paweł R. POLECAM! (1) Gorąco polecam tą szkołe! W szczególności przy wyborze instruktora P.Roberta... Monika Ś Polecam! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy "Elka school", a w szczególności instruktorkę... Matylda