ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

podziękowania dla p.Marii Pułas z Elka School (1) Pragnę gorąco podziękować wspaniałej instruktorce Marii Pułas, gdyby nie jej... Joanna Małczak P. Piotr Kowerdej mistrzem! (1) Nie sposób chyba nie polecić tego instruktora (zwłaszcza egzaminie zdanym za... Natalia Najlepsza szkoła pod słońcem! (1) Wspaniali ludzie, atmosfera, organizacja, wszystko na najwyższym poziomie!... barbelle
Najlepsza szkoła + najlepszy instruktor (1) ADAM JĘDRZEJEWSKI najlepszy instruktor, bardzo dobrze uczy a zarazem dobra z... Kuba Na prawdę polecam! (1) Zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za pierwszym razem :) Byłam bardzo dobrze... Natalia kat A instruktor Piotr Wolinski (1) nic dodać nic ująć :) udało się zdać za pierwszym razem praktyczny i to... ID Serdecznie polecam (1) Po kilku nieudanych egzaminach na kat.B postanowiłam przenieść sie na... Asia Najlepsza szkoła:) (1) Serdecznie polecam Elkę School, pełen profesjonalizm, zaangażowanie.... Paulina Podziękowania dla p. Roberta Menes (3) Serdeczne podziękowania dla instruktora p. Roberta Menes za pełny... Justyna O. Super Szkoła (1) Elka School to profesjonalna szkoła nauki jazdy.Egzamin teoretyczny zdałam za... IZKA Polecam Elke!!! (1) Witam, z czystym sumieniem mogę polecić najlepszą szkołę w Trójmieście!!!... Dorota K. Elka School (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy! I najlepszego instruktora na świecie: Darka... Justyna POLECAM ELKA SCHOOL (1) Z całą odpowiedzialnością polecam to miejsce za kompetencje i pozytywną... Joanna Super szkoła! (1) Z całego serca polecam szkołę, cały kurs przebiega bardzo sprawnie, super... Ania Polecam Darka Jabłońskiego (1) Super instruktor, miałam ogromne szczęście,że trafiłam właśnie na niego.... Marzena Wojtek - opinia (1) Bardzo dobra i fajna szkoła. Część teoretyczną (kat. A) przerobiłem w w... Wojtek POLECAM SZKOŁĘ ELKA SCHOOL!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę Elka School. Jeszcze 2 miesiące temu nie... Aleksandra G. Naprawdę warto! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem i to właśnie dzięki życzliwej i fachowej... Monika Lidia - opinia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy ElkaSchool (Gdynia Centrum)! Panuje tu... Lidia Polecam ELKA SCHOOL ! (1) Świetna szkoła Polecam tą szkołę , świetne zajęcia teoretyczne jak i... Maciej Kata