ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Yeeeeaaaaa ZDAŁAM !!!! :D (1) Najlepszy instruktor na świecie - Mariusz Czapliński ! :))) Dzięki niemu... Aneta Nauka (1) Polecam instruktora jazdy Pana Kazimierza Kepke, bardzo dobrze uczy! Zdałem... Fabianos Polecam z całego serca! (1) Chciałbym serdecznie podziękować za świetne wdrożenie w techniki jazdy Panu... Adrian S.
Wiktoria - opinia (1) Uczeszczalam na lekcje do elki i uważam, że kadra jest bardzo profesjonalna a... Wiktoria Najlepsza Szkoła w Trójmieście! Polecam ELKA SCHOOL!!! (1) Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin... Dominika Barańska PROFESJONALNA SZKOŁA, INSTRUKTORZY, WYKŁADOWCY I PANIE W BIURZE (1) Uważam, że Elka School jest bardzo profesjonalną szkołą. Od pierwszego... Ela Polecam Elka School (1) Bardzo serdecznie polecam Wyższą Szkołę Jazdy Elka School. Szkoliłem się pod... Grzegorz Otwiaska Bardzo dobra szkoła, gorąco polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolony z kursy teoretycznego jak i praktycznego. Wszystko... Robert Kat A z Piotrem Wolińskim (1) Chciałbym polecić pana Piotra Wolińskiego u którego miałem jazdy na moto.... Paweł Najlepszy instrukor KRZYSZKOF KUNKEL (1) Szczerze polecam Elke School moim instruktorem był KRZYSZTOF KUNKEL to... SYLWIA W Bardzo swietna szkola (1) Bardzo polecam te szkole.Moim instruktorem byl Pawel Stolorz. Dzieki nie mu... Waldek Sensimilia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, egzamin praktyczny kat. B zdałam za pierwszym razem.... Sensimilia kat. A (1) Biuro: wygodne lokalizacje w centrum, obsługa kursantów na bardzo poprawnym... Lukasz szczerze polecam (1) Miałam to szczęście, że trafiłam na Pana Janusza Sowę, cierpliwy, świetnie... Anna P Super szkoła jazdy, a Michał Jankowski PRZEKOZAK !!!! (1) Szkoła podchodzi profesjonalnie do sprawy. Kurs kosztuje więcej niż w innych... K.Herrmann Wielkie podziekowania! (1) Zarowno przygotowanie praktyczne jak i teoretyczne na wysokim poziomie. Mila... Patrycja Julia - opinia (1) Gorąco polecam,jestem bardzo zadowolona,przyjemne i skuteczne przygotowanie... Julia Gorąco polecam :) (1) Kategoria A. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Gorąco polecam i... Marek Gorąco polecam (1) Jakość usług stoi na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona, że... Iza Pan JANUSZ SOWA (1) Gdybym miała ocenić lekcje z P.JANUSZEM w skali 1-6 dałabym 100. Tak ,ponad... Monika