ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam !!! (1) Bardzo polecam Elka School!!!Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone.Pan... Rudaa ELKA SCHOOL...NAPRAWDĘ POLECAM :-)!!! (1) Polecam Elke SCHOOL: szybki kurs, profesjonalna obsługa, egzamin zdany za... Justyna Polecam Elka School Gdynia (1) Polecam Elka School Gdynia !!! Po kilku tygodniowej przerwie egzamin na... kursant
Najlepiej uczący instruktor -> KAZIMIERZ KEPKE :) (1) Serdecznie polecam i dziękuje instruktorowi panu Kazimierzowi Kepke -... Tosia Super szkoła, super Instruktorka! (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny. Nic mnie na egzaminie... Martyna Wysoki poziom (1) Pomimo moich całkiem dużych problemów instruktor cierpliwie wszystko mi... Agata POLECAM ELKĘ :) (1) Mam 37 lat i zdobyłem prawko he he :) Moją instruktorką była pani Maria Pułas... czupakabra Nie dałam maxa, żeby nie było, że się podlizuję. :) (1) Polecam Elkę, druga kategoria prawka zdobyta, robiąc kolejną również... Karolina przerwa Szczepmajer Misztrz Nauki (1) Chciałem podziękować za egzamin zdany za 1 razem :-) Profesjonalnie... Krystian Ł. Wynik pozytywny!!! (1) Udało się. Zdałam. Polecam wszystkim szkołę jazdy Elkaschool. Nie miałam zbyt... Patrycja zdałam :) (1) Bardzo dziękuję Pani Marii Pułas za super przygotowanie do egzaminu. Dzięki... Pani K. ELKA SCHOOL - POLECAM! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem!!! Wszelkie formalności w biurze załatwia... janalf Panie Grzegorzu jest Pan The best ;) (1) Chcialam podziękować za egzamin zdany za 1 razem :-) Profesjonalnie... Asia Zdałam za pierwszym razem ! (1) Elka na prawdę uczy jeździć, fakt że ma troszkę wyższe ceny niż inne szkoły... Kasia Dziękuję Panie Januszu!! :) (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Januszowi :) za cierpliwość, spokój... Paweł :) Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Gorąco polecam! Egzamin państwowy zdany dzisiaj bezproblemowo za pierwszym... Dariusz Naurecki Najwspanialszy instruktor - Pan Janusz Sowa ! (1) Świetna atmosfera, wyrozumiałość i bezbłędne podejście do przyszłych... Martyna Panie Januszu, bardzo dziękuję! (1) Miałam szczęście na naukę jazdy trafić do pana Janusza Sowy. Już po... Zuzanna Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem (1) Przez 10 lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko.... Sandra Gdynia Karwiny - Joanna Dzięcioł (1) Serdecznie dziękuję Joannie Dzięcioł. Uczy dobrej bezpiecznej jazdy a przede... Ewela