ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam:) (1) Dziękuję serdecznie całej ekipie Elka School. Profesjonalna i miła obsługa.... Maria Bardzo polecam! (1) Bardzo dobra szkola jazdy! Przede wszystkim polecam instruktor p. Marcina... Robert B. Gorąco Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, bardzo wątpiłam czy uda mi się sprawnie... Aga
Polecam gorąco instruktora Pawła Stolorza (1) Jazdy z nim to czysta przyjemność, idealnie przygotowuje. Egzamin państwowy... kierowca Wielkie dzięki :) (1) Dziekuje całej Elce School zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za pierwszym... Dorota Elka School (1) Polecam Panią Marysie Pulas za cierpliwość i miła atmosferę jazdy ,Pani... endzi Szczerze polecam! (1) Na naukę nigdy nie jest za późno. Cieszę się, że w końcu podjąłem ten wysiłek... Andrzej Polecam (1) Jestem zadowolona z obsługi Pań w biurze, oraz instruktora Pana Piotra... Gracja Pan Kazimierz Kepke – siła spokoju i profesjonalizm (1) Serdecznie polecam Elkę School i jej świetnego instruktora - Pana Kazimierza,... Kuba Najlepsza szkoła na świecie! (1) Nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność! Mogłabym tu wymienić szereg... Magda Z Polecam Elkę School! (1) Udało się! Zostałam kierowcą! Bardzo dziękuję całej ekipie Elki School :)... Agnieszka Polecam :) (1) Zdane za pierwszym razem dzięki naukom p. Piotra Wolińskiego Monika Wszystko ok (1) Wszystko jak najbardziej w porządku. Instruktor Łukasz świetny człowiek ;)... Kasia Super , Polecam !! (1) Miałem przyjemność uczenia się jazdy w szkole Elka School z instruktorem... Karol Stolc Polecam Elkę School i instruktora jazdy Piotra Wolińskiego ! (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Świetna szkoła jazdy, instruktor-Piotr... Basia Zdałem za pierwszym razem ;-) (1) Wszystko, co dobre niestety szybko się kończy. Kurs przebiegł bardzo szybko,... Tomek Polecam Elka School Gdynia! (1) Naprawdę szkoła godna polecenia, jestem bardzo zadowolona z umiejętności... . :) Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Serdecznie polecam instruktora P.Wojciecha N. Najlepszy instruktor na ziemi.... Kinga Opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Jeżeli jeszcze nie wiesz gdzie nauczyć się... Autor Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chciałam podziękować świetnej instruktorce pani Edycie Kamińskiej za... Nicole