ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! (1) Dzięki szkole nauki jazdy ELKA SCHOOL udało mi się przebrnąć przez egzamin i... Polecam! (1) Wszystkim zastanawiającym się jeszcze nad wyborem szkoły polecam Elkę School!... zadowolona kursantka Elka school - super szkoła, Wojtek Naklicki - najlepszy instruktor! (1) Bardzo długo zwlekałam z pójściem na prawo jazdy, ale nie miałam wyjścia - bo... Marysia
Gorąco polecam! (1) Z Całego serca dziękuję Panu Leszkowi za wsparcie, cierpliwość, za... Magda Bardzo dobrze (1) Szkołę jak i całą resztę oceniam na 5. Jestem z tego pokolenia, dla którego 6... P.P. Co tu dużo gadać - zdałem za pierwszym razem :) (1) Gorąco polecam ELKA School! Wykupiłem u nich kurs na kategorię A. Pracuję w... Maciek PL najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Bardzo dziękuję panu P. Wolińskiemu przede wszystkim za cierpliwość, za... Ola M Piotr Woliński kat. A -szczerze polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanych szkołę Elka School z Gdyni. Bezproblemowa... Jakub Kurs na prawo jazdy kat. B (1) Zdane za pierwszym bezbłędnie dzięki instruktorowi Januszowi Piotrowskiemu M. S. Elka School (1) Zdałem za pierwszym razem! Zawdzięczam to wspaniałemu instruktorowi. Pan... Bartosz Elka School (1) Kategorię A zdałem za pierwszym razem, zarówno teorię jak i praktykę. Bardzo... Sebastian Kazik Kiepke (1) Polecam bardzo Dawid Polecam (1) Bardzo mocno polecam instruktora Łukasza OleksiakA, naprawił błędy po innych... Aleksandra Pan Janusz Sowa - najlepszy instruktor!!! (1) Szkoła godna polecenia! Panie z biura są wspaniałe, bardzo miłe i zawsze... Monika Pan Janusz Sowa Najlepszym Instruktorem!! (1) Pan Janusz Sowa najlepszym instruktorem! Ma ogromną cierpliwość, bardzo... Kasia Prawko zdane dziś! Dzięki Panu Januszowi! :) (1) Zaczęłam kurs w grudniu a za tydzień odbieram prawko :) Cierpliwość Pana... Agnieszka Wojtek Naklicki najlepszy instruktor na swiecie! (1) Bardzo dziekuje najlepszemu instruktorowi na swiecie - Wojtkowi Naklickiemu.... a. Elka School - szkoła godna polecenia (1) Kurs zaczęłam w innej szkole, w innym mieście, ale szło jak po grudzie;)... Karolina Oskar - opinia (1) Bardzo polecam Elkaschool pełen profesjonalizm. Teoria minęła szybko i... Oskar Polecam (1) Serdecznie polecam Pana Piotra Kowerdeja, świetny instruktor, zawsze wszystko... Jędrzej