ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Świetny kontakt. Panie w biurach... Michał kat. B, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zmuszona do szukania pomocy z powodu braku zadowolenia i efektów z usług... Julia Kat A (1) Prawo jazdy zaplanowalem i zdalem za 1szym razem.Instruktor Piotr ktory mnie... Mateusz
Kurs kategoria A (1) Obsługa profesjonalna, elastyczne godziny, właśnie jestem po egzaminie -... Marcin Kurs prawa jazdy na kategorie A (1) Nie dawno ukończyłam kurs i jestem świeżo po egzaminie ,oczywiscie zdanym !... Dominika Super (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Panie w biurze bardzo miłe. Mega plusem co mnie... Mariusz Elka school Gdynia (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu prawa jazdy na kat A. Moim... Henryk Rewelacja! (1) Gorąco polecam! Miła obsługa, rzeczowe i profesjonalne podejście do kursanta.... Artur Kat A (1) Szkoła Nauki Jazdy bardzo dobrze zorganizowana. Profesjonalna obsługa a... Sebastian Wejherowo, kat. A (1) Polecam Elkaschool począwszy od pań z biura w Rumi (pozdrawiam) oraz... Krzysiek Elka School Gdynia (1) Bardzo polecam szkołę :) kurs odbywa się w des tygodnie, następnie każdy na... Jankowska Polecam (1) Zdecydowanie polecam Elka school, dawno dawno temu, w innej galaktyce robiłam... Karolina Prawo jazdy Kat. A instruktor Piotr Kowerdej (1) Rzetelne przygotowanie do egzaminu, możliwość odbycia kursu teoretycznego... Tomek POLECAM!!!!Zdane za pierwszym razem!!! (1) Zdane za pierwszym podejściem!! POLECAM Instruktora pana Janusza Sowę,... Justyna Bez wątpienia najlepsza szkoła!Polecam każdemu, z czystm sumieniem i prawkiem w ręku! (1) Uczęszczałam na zajęcia wcześniej do 3ch innych szkół, dopiero Andrzej... Karolina Elka School Gdynia - Kat. A (1) Egzamin zdany za pierwszym podejsciem. Elastyczne podejscie do kursanta,... Mieszko POLECAM !!! (1) Egzamin teoretyczny zdany 74/74 ! Egzamin praktyczny za pierwszym podejściem... Monika Najlepsza szkoła ever (1) Z***sta szkła wszystko szybko i bez problemu. Instruktor Wojciech Naklicki... Michał Zdane za pierwszym :) (1) Polecam Elke w 100%! Dzięki niej zdobyłam swoje wymarzone prawo jazdy :)... Agnieszka Bardzo dobra szkoła! (1) Ukończyłam w Elka School kurs prawa jazdy kat. B. Bardzo miła obsługa. Dużo... Alina58