ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom nauczania oraz obsługi klienta. Polecam... Miko Super szkoła! Polecam instruktora pana Janusza Sowę! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem:) Miła atmosfera, profesjonalna organizacja,... Ewa Kat. B, instruktor Kazimierz Kepke (2) Jazdy miałem z panem Kazimierzem Kepke, którego bardzo polecam. Pan Kazimierz... Artur
Serdecznie polecam!!! (1) Bardzo polecam Elka School, jestem w 100% zadowolona. Na lepszego instruktora... Dominika Zdecydowanie na tak! (1) Szkoła godna polecania, jak również przesympatyczny instruktor Pan Piotr... Agnieszka zdane za PIERWSZYM RAZEM pozdrawiam pana JANUSZA SOWE (1) Profesjonalnie, życzliwie, konkretnie ... na każdym etapie szkolenia. Pomimo... KASIA SMU Elka School-polecam (1) Właśnie jestem świeżo po zdaniu egzaminu praktycznego i mogę z ręką na sercu... Paweł Ada M - opinia (1) Bardzo polecam szkołę. Teorie można zrobić bardzo szybko miła obsługa.... Ada M Polecam! (1) Serdecznie polecam Elka School oraz instruktora Janusz Piotrowski, zdałem za... bartek Polecam Pana Janusza Sowę (1) Witam wszystkich! Jestem po zdanym egzaminie teoretycznym i praktycznym... Ania Najlepszy jest Każimierz Kepke serdecznie polecam tego przemiłego Pana. (1) Polecam serdecznie wszystkim kursantom Pana Kazimierza Kepke. Wspaniały... Marzena Za pierwszym razem. (1) Witam, gorąco polecam Joanne Dzięcioł zwłaszcza dla osób którym często się... Piotr Elka School Gdynia Świetojańska (1) Gorąco polecam,b.dobra szkoła a szczególnie instruktor pan Kazimierz Kepke. Beata Elka School - szczerze polecam! (1) Szczerze polecam. Pracuję od poniedziałku do piątku także miałem ograniczony... Pawel Polecam (1) polecam serdecznie szkołę jazdy Elka oraz jednego z instruktorów - Pana... Piotr Zdane za 1 razem (1) Uśmiechnięta obsługa, super wyklady z panem Darkiem bez spiny, dobra kawusia... Jackie Polecam (1) Chciałbym polecić szkołę jazdy oraz jednego z instruktorów - pana Janusza... Paweł Instruktor Wojtek Naklicki - polecam (1) Panie w biurze przemiłe, jeśli chodzi o instruktora z czystym sumieniem... Maja Super !!! Goraco Polecam !!! (1) Witam, Zdalem za 1 razem !!! Z Wojciechem Naklickim zrobilismy kawal dobrej... Grzegorz Super! (1) Świetna szkoła. Na wykładach z Panem Jerzym zawsze wesoło, na jazdach również... Dorota