ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam ! (1) Polecam szkołę, przemiła obsługa. A szczególnie polecam Pana Janusza Sowę.... Paulina Najlepsza szkoła nauki jazdy !!!!!!! (1) Polecam szkołę elka school jest jedną z najlepszych szkółek w Gdyni .... Paulina Najlepsza szkoła jazdy! (1) Serdecznie polecam, zwłaszcza Panią instruktorkę Asię Dzięcioł. Bardzo miła,... Kamila
Polecam (1) Super szkoła i oczywiście idealny instruktor pan Janusz Sowa polecam u niego... Błażej (Elka School) Instruktor Janusz Sowa (3) Gorąco polecam ośrodek Elka School ! :) Egzamin zaliczony i już wybieram... Angelina ELKA SCHOOL Janusz Sowa (1) ELKA SCHOOL Polecam tą szkołę, teoria zdana 74/74 pkt. praktyka za pierwszym... Błażej J. Super (1) Wszystko mi się podobało. kontakt z firmą super, instruktorzy bardzo pomocni... Marek Polecam! (1) Bardzo polecam szkółkę, nauka na najwyższym poziomie. Dzięki najlepszemu... Jan Polecam!!! :D (1) Szkoła rewelacyjna od Pań w biurze po instruktora! (Pozdrowienia dla... Daga Ekstra szkoła (1) Polecam. Pani Ania najlepsza instruktorka. Marcin Bardzo polecam!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę, właśnie odebrałam prawo jazdy!! Wciąż nie mogę... Paulina Kurs (1) Kurs zajmuje mniej więcej 2,5 miesiąca. Trasy wszystkie znane. Miła... Paweł Polecam !! (1) Polecam tę szkołę, instruktor Pan Grzegorz Gornicki profesjonalny, cierpliwy... Jacek Najlepsza szkoła! (1) Świetna szkoła. Bardzo łatwo idzie dostosować swój rozkład dnia do wykładów... Agnieszka Super szkoła, super instruktor (1) Wojtek Chyła hmmm najlepszy instruktor ever. Ma w sobie dużo spokoju i... Jolanta Darga Polecam (1) Super instruktorzy (szczególnie Pan Michał), dobre podejście, zero stresu, z... Dolores Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Elkę School, jestem w 100% zadowolona, że to właśnie ją... roszpunka Super szkoła, z super instruktorem Panem Jurkiem Surałą!! :) (1) Wybrałam się na kurs przyspieszony, początkowo miałam obawy, ponieważ dość... Zadowolony kursant Bardzo polecam (1) Polecam każdemu kto chce szybko i sprawnie zdać prawo jazdy! Liczba... Kamil Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Najlepsza szkoła w mieście. Wspaniały instruktor Wojciech Chyła. Prawo Jazdy... Anna O.