ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Sytuacja życiowa zmusiła mnie do odkopania... Krystian TYLKO ELKA SCHOOL (1) Polecam Elke School oraz instruktora p. Asię! Najlepsza z najlepszych! Jazdy... Monika POLECAM!! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Zdane za pierwszym razem ! szczególnie... Dagmara
Nie polecam na kat.A (3) Nie polecam szkoły jeżeli chodzi o kat. A Zmarnowalem sezon ponieważ dwóch... GM Najlepsza szkoła jazdy (2) Zdane za 1 razem! :) PROFESJONALIZM pod każdym względem. Zaczynając od Pan w... Sylwia Polecam (1) Eklę school polecili mi znajomi i nie zawiodłem się ;-) Wszystko zdane za... Marcin POLECAM! (1) Polecam serdecznie szkółke jak i mojego instruktora Grzegorza Kaczmarskiego... Martin Serdecznie polecam Elkę School :)) (1) Najlepsza szkoła w trójmieście! Sylwia Elka School. Gdynia. (1) Bardzo fajna szkoła nauki jazdy. Cały zespół pracowników szkoły miły i... Kamil POLECAM (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy jaką można sobie wymarzyć. Panie w biurze zawsze... Asia Piotr Kowerdej -Najlepszy!! (1) kurs u Piotra pełna profesja, facet z naprawdę wielką wiedzą, podejście... Jagoda Polecam! (1) Pan Robert Menes jest genialnym instruktorem, serdecznie go polecam. Wszystko... Paweł Polecam Janusza Piotrowskiego! (1) Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Jego rady i uwagi... Jakub Polecam! (1) Serdecznie polecam Elka School. Zaczne od Pań w biurze. Za każdym razem... Kinga Dobra szkoła, zdane prawko :) (1) Hej ! Dziś chciałabym się podzielić moimi wrażeniami świeżo po skończeniu... czasemlubiejezdzic Bardzo dobra szkoła (1) Polecam każdemu. Część teoretyczna i praktyczna na najwyższym poziomie, a do... Gosia Zdałem za pierwszym razem;) (1) Gorąco polecam wszystkim tę szkołę. Pełna profeska . W biurze miłe panie... Paweł Najlepsza elka school ! (1) Bardzo polecam te szkole . Wielkie podziekowania dla cudownego Pana Marcina... Aneta :) Tylko Elka School ! :D (1) Z całego serca polecam te szkołę nauki jazdy ! W szczególności Panią Marię... Alicja Polecam Elka School i Janusza Piotrowskiego (1) Praktyka i teoria zdana za pierwszym razem! Miła atmosfera, wiedza przekazana... Miłosz