ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Elka School (1) Super szkoła, wszyscy pracownicy bardzo mili i pomocni ! Nie ma problemu z... Jakub J. Elkaschool Gdynia (1) Na dzień dzisiejszy jestem dopiero po teorii ,wykładowca p.Wojtek bardzo... EMILIA Polecam tę szkołę, a szczególnie Pana Janusza Piotrowskiego! (1) Jazdy z Panem Januszem były przyjemnością. Uczy w bardzo dobry sposób.... :)
Polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Sytuacja życiowa zmusiła mnie do odkopania... Krystian TYLKO ELKA SCHOOL (1) Polecam Elke School oraz instruktora p. Asię! Najlepsza z najlepszych! Jazdy... Monika POLECAM!! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Zdane za pierwszym razem ! szczególnie... Dagmara Nie polecam na kat.A (3) Nie polecam szkoły jeżeli chodzi o kat. A Zmarnowalem sezon ponieważ dwóch... GM Najlepsza szkoła jazdy (2) Zdane za 1 razem! :) PROFESJONALIZM pod każdym względem. Zaczynając od Pan w... Sylwia Polecam (1) Eklę school polecili mi znajomi i nie zawiodłem się ;-) Wszystko zdane za... Marcin POLECAM! (1) Polecam serdecznie szkółke jak i mojego instruktora Grzegorza Kaczmarskiego... Martin Serdecznie polecam Elkę School :)) (1) Najlepsza szkoła w trójmieście! Sylwia Elka School. Gdynia. (1) Bardzo fajna szkoła nauki jazdy. Cały zespół pracowników szkoły miły i... Kamil POLECAM (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy jaką można sobie wymarzyć. Panie w biurze zawsze... Asia Piotr Kowerdej -Najlepszy!! (1) kurs u Piotra pełna profesja, facet z naprawdę wielką wiedzą, podejście... Jagoda Polecam! (1) Pan Robert Menes jest genialnym instruktorem, serdecznie go polecam. Wszystko... Paweł Polecam Janusza Piotrowskiego! (1) Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Jego rady i uwagi... Jakub Polecam! (1) Serdecznie polecam Elka School. Zaczne od Pań w biurze. Za każdym razem... Kinga Dobra szkoła, zdane prawko :) (1) Hej ! Dziś chciałabym się podzielić moimi wrażeniami świeżo po skończeniu... czasemlubiejezdzic Bardzo dobra szkoła (1) Polecam każdemu. Część teoretyczna i praktyczna na najwyższym poziomie, a do... Gosia Zdałem za pierwszym razem;) (1) Gorąco polecam wszystkim tę szkołę. Pełna profeska . W biurze miłe panie... Paweł