ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam Piotra Kowerdeja (1) Serdecznie polecam elke school i instruktora Piotra Kowerdeja! Kurs prowadzi... Sylwia R Z całego serca polecam! (1) Bardzo polecam Elkę School, a w szczególności Pana Janusza Piotrowskiego. Po... Alicja Polecam w 100%!!!!! (1) Fantastyczna szkola i instruktorzy!!!! Pan Janusz Sowa rzadzi i jest w stanie... Ania Makarenko
Michał - opinia (1) Świetna szkoła polecam. Zdałem za pierwszym razem :D Michał Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym kursem na prawo jazdy odbycie... Alan Zadowolony! (1) Odbyłem pełen kurs w innej szkole jazdy, zostałem wstępnie przygotowany, z... Wiktor Tylko elka school i Piotr Kruszona:) (1) Szkołę wybrałam z polecenia koleżanki i się nie zawiodłam. Bardzo miła... Emilia Serdecznie polecam tę szkołę! (1) O tej szkole dowiedziałam się od znajomych. Postanowiłam skorzystać z oferty... Adrianna B. polecam szkołę a na jazdy Piotra Kowerdeja:) (1) szkoła bez zastrzeżeń, miła atmosfera, przyjaźni i pomocni ludzie! Na... Sławek Kat. A - POLECAM!! (1) B.Polecam nauke ze szkola Elka dla kat.A. Genialny instruktor p. Piotr... Michal Super przygoda !!!! (1) Zdałem za 2 razem przez swoją głupote, ale byłem bardzo dobrze... Daniel Piotr Kowerdej - instruktor nauki jazdy kat. A - Elka School (1) Polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy kategorii A zajęcia... Adam Najlepsza szkoła w Trójmieście : ) (1) Z całego serca polecam Elkę School!!!!! Przemiła atmosfera na kursie... Alicja P. Janusz Sowa jest the best! (1) Do Elka School trafiłam głównie z polecenia znajomych i pozytywnych opinii w... Natalia Serdecznie polecam !!! (1) Rewelacyjna Szkoła Jazdy !!! Przemiłe Panie pracujące w biurze obsługi,... Beata D. Polecam! (1) Szkoła godna polecenia :) Moim instruktorem był Pan Janusz Piotrowski, miła... Ania Polecam Pana Piotra Kowerdeja :) (1) Bardzo polecam Elka School, jestem w 100% zadowolona! :) Moim instruktorem... PaulinaH polecam ! instr Michał Jankowski (1) Kurs zaczęłam 09.01, 29.03 zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Elkę będę... Ewka Szczerze polecam! Elka School (1) Najlepsza szkoła ! Przede wszystkim mila atmosfera zarówno na zajęciach... asia :) SUPER (1) Zdałem za pierwszym razem polecam szkołe i P. Anie z którą jezdziłem polecam... Janusz Wiśniewski