ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Świetna szkoła (1) Wysoki poziom nauczania, dobre wyposażenie. Jest to nauka która przyda sie na... Mikołaj Najlepszy instruktor Arkadiusz Kotowski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Odbywałam kurs z Arkiem Kotowskim i chciałabym mu serdecznie podziękować za... Aldona Dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy - ELKA SCHOOL (1) Polecam szkołę jazdy Elka, profesjonalne podejście do kursanta, z odrobiną... absolwentka 36
Polecam! (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Jeździłem z p. Kazimierzem Kepke,... Szymon Teoria I praktyka za 1. ! (1) Wielkie dzięki dla p. Janusza Piotrkowskiego. Sposób w jaki przekazuje wiedze... Patryk Domański Zdałem za pierwszym razem! (1) Muszę szczerzę przyznać że Elka School to solidna szkoła nauki jazdy.... Grzegorz Swietny stosunek do kursanta i przygotowanie do egzaminu (1) Polecam pana P. Kowerdeja, dobrze nastawił mnie do egzaminu również... Ania Bez wahania pan Piotr ! (1) Najlepsza szkoła do nauki jazdy! Teoria poprzez wykłady oraz internet -... Oliwia bez zarzutów (1) W biurze pracują jedne z najmilszych oraz najładniejszych Pań jakie w życiu... Krzysztof Elka school (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w Elce bezpośrednio przed egzaminem. Pan Janusz... Agnieszka Polecam (1) Mogę śmiało polecić wszystkim ta szkołe. Samochody w dobrym stanie, atmosfera... Piotr Najlepsza szkoła jazdy! (1) Znajdziecie tańszą ale nie znajdziecie lepszej szkoły jazdy. Teoria i... Paweł Paweł - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła w trójmieście. Paweł Elka School Zdane za pierwszyM :D (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, ceny są bardzo przystępne, do... Szymon Bielawa Najlepsza szkoła jazdy. (1) Najlepsza szkoła pod słońcem,pełen profesjonalizm i super... Ula Najlepiej na świecie :) zdałam za 1 razem ! (1) Elka School to naprawdę profesjonalna szkoła nauki jazdy. Po pierwsze... julekcza Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, zajęcia na najwyższym poziomie, dostosowanie... Olek Kategoria A - instruktor Piotr Woliński (1) Kurs przeprowadzony tak aby kursant po jego zakończeniu nie tylko zdał... Maciej kat. A, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zdałem dziś za pierwszym razem kat.A, Polecam Elkę za profesjonalne... Arek Sukces :) (1) Co tu dużo mówić. Najlepsza szkoła, którą bardzo, bardzo polecam! Wszystko na... Agata