ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam!!! (1) Elka School to najlepsza decyzja:) wszystko przebiegło bezproblemowo i... Michalina Pan Grzegorz to najlepszy instruktor (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Grzegorza Kaczmarka! Człowiek bardzo spokojny... Kasia Polecam każdemu (1) Zdałam prawo jazdy na kategorie B za drugim razem. Świetna szkółka, wszyscy... Julia
Polecam! (1) Szybko ukończony kurs, nie ma problemu z dostosowaniem godzin jazd, egzamin... Marta Jak prawko to tylko z Panem Januszem! (1) Bardzo, bardzo polecam p. Janusza Piotrowskiego! Egzamin zdany za pierwszym... Marta Polecam jazdy z p. Pawłem Krupą (1) Absolutnie polecam jazdy z p. Pawłem Krupą, jeśli decydujemy się, żeby... Jack Polecam ! (1) Bardzo miła obsługa i biurze , wykłady na wysokim poziomie. Bardzo poleam... Julia Pan Piotr Kowerdej - Najlepszy Instruktor nauki jazdy kat.A - nie można wybrać lepiej!!! (1) Z całym przekonaniem polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy kat. A... Magdalena Więckowska Nauka z Panem Januszem (1) Udało się co prawda za 2 razem ale uważam ze to też ładnych wynik, przy... Kaja Zdane za pierwszym dzięki Panu Grzegorzowi! (1) Najlepszy instruktor, najlpesza szkoła! Szczerze polecam :) Tomek Świetna szkoła,warta każdej złotówki! (1) Powiem tak: Po ukonczeniu podstawowego kursu na kat.B ,z osobistych powodow... Artur Korona Szkoła jazdy na 6 (1) Samochód szkoleniowy zawsze sprawny i zadbany, rzetelne przygotowanie z... Marcin Patkowski Pan Piotr Kowerdej to genialny instruktor kursu prawa jazdy kat A w Gdyni! (1) Pan Piotr Kowerdej to genialny instruktor kursu prawa jazdy kat A w Elka... Jacek_W Maciej (1) Fantastyczna szkoła rewelacyjni instruktorzy świetnie prowadzone zajęcia... Maciej Jak prawko to tylko z Panem Irkiem (1) WWWWWWWWWIEEEELKIE UZNANIE DLA Pana IRKA , super instruktor, przeciagnal mnie... Jacek Serdecznie polecam- najlepszy sposób nauki jazdy w Trójmieście (1) Jestem niezmiernie szczęśliwa, że trafiłam na Elkę. Kurs przebiegł szybko i... Lena Polecam! :) (1) Egzamin zdałam za drugim razem bezbłędnie. Za pierwszym razem oblałam w sumie... Daria Pozytywny (1) Zdany za pierwszym! Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrowskiego,... Maciej Szczęśliwa kursantka (1) Moja przygoda ze szkołą rozpoczęła się od prezentu - voucher na 5 godzin... Szczęśliwa Beata Egzamin na plus (1) Wszystko przebiegało bez zarzutu. Kurs teoretyczny 5 dniowy (feryjny) to... Leszek L.