ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Niko - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Janusza jako instruktora. Bardzo dobrze przygotował... Niko Weronika - opinia (1) Bardzo polecam Elka School Gdynia, a w szczególności instruktora Janusza... Weronika Zdane z drugim razem (1) Mam 56 lat i zdałam egzamin za drugim razem. Instruktor Pan Janusz Sowa... Justyna Łomża
Olaf - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy elka school, a zwłaszcza instruktora... Olaf Bardzo dobra szkoła (1) Zachęcam wszystkich zainteresowanych podjęciem kursu nauki jazdy kat. B do... Agata - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na Pomorzu! 4 lata temu podeszłam 3 razy do egzaminu... Agata Elka School dobra szkoła jazdy (1) Zrobiłam kurs w Elce i jestem bardzo zadowolona. Świetna i życzliwa obsługa w... Monika Elka Bardzo Dobra Szkola! (1) Witam, polecam Elke niesamowita szkola jazdy, oraz wspaniali ludzie. Bardzo... Patryk Najlepsza szkoła jazdy! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy pod słońcem! Kurs przyspieszony mega świetna... Aga Ch. Najlepsza szkoła jazdy! (1) Bardzo polecam Elka school! Po kilku godzinach jazdy w innej szkole... Agata bardzo polecam (1) Kurs teoretyczny super oczywiście jak się uważnie słucha i zadaje pytanie... Marcin Jaszczak Polecam! (1) Egzamin praktyczny zdany za 2 razem. Na obydwu zostałem pochwalony za... Mateusz Kaszuba Bardzo polecam (1) Kurs teoretyczny super oczywiście jak się uważnie słucha i zadaje pytanie... Marcin Jaszczak Świetna szkoła (1) Miałe lekcje z p.Januszem Piotrowskim i dzięki niemu zdałem za pierwszym... Kamil Trzonkowski Zdane za pierwszym razem (1) Dzięki współpracy z Panem Wojtkiem Naklickim udało się bezproblemowo zdać za... Karol Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Szkoła nauki jazdy zdecydowanie godna polecenia. Obsługa na wysokim poziomie... Jakub Prawko TYLKO z Januszem Piotrowskim! (1) Pan Janusz jest świetnym instruktorem! Ma świetny kontakt i zrozumienie z... Krzysztof Gorąco polecam! (1) Super wykłady, można się dużo dowiedzieć. Na jazdy polecam instruktora... Jacek Jeżeli Elka - to tylko z Panem Kazimierzem Kepke! (1) Polecam Elkę School każdemu, dziękuję najlepszemu instruktorowi Panu... Krzysztof Polecam (1) Polecam Instruktora Darka G., tłumaczy ze zrozumieniem, ma dużą cierpliwość... Sylwia