ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Arkadiusz - opinia (1) Dziękuję Panu Dominikowi za naukę! Naprawdę świetny gość. Cierpliwy,... Arkadiusz Maciej - opinia (1) Pozdrawiam Pana Grzegorza. Nigdy nie spotkałem tak cierpliwego człowieka.... Maciej Kursant - opinia (1) Wykupiłem w Elka School jazdy dodatkowe przed egzaminem (kurs ukończyłem w... Kursant
Aga - opinia (1) Chciałabym serdecznie polecić ELKASchool, a w szczególności instruktora... Aga Igor - opinia (1) Kurs przy odrobinie szczęścia w 2miesiące zakończony egzaminem i oczywiście... Igor Daria - opinia (2) Szczere podziękowania dla Elka School - a w szczególności dla mojego... Daria Ewelina R. - opinia (2) Po raz kolejny Elka School mnie nie zawiodła! Z Elką zdałam za pierwszym... Ewelina R. Tomasz.Ś. - opinia (1) Kurs na kat. A Poszło szybko i sprawnie, chociaż kurs zaczynałem jesienią... Tomasz.Ś. Darek - opinia (1) Szczere podziękowania dla Elka School oraz instruktora Wojciecha Naklickiego... Darek Andrzej - opinia (2) Kurs na motocykl zrobiony szybko i skutecznie - egzamin zadany za 2-im razem,... Andrzej Wiktoria W. - opinia (1) Kurs zrobiony w niecałe 3 miesiące. Na 18-stkę zdane prawko.Uczył mnie Pan... Wiktoria W. Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam szkołę oraz instruktora Grzegorza Kaczmarka ! Jazda z Panem... Sebastian Aleksandra G - opinia (1) Gorąco polecam, miałam okazję mieć jazdy z instruktorem Łukaszem Oleksiakiem.... Aleksandra G Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności instruktora pana Janusza... Klaudia Filip - opinia (1) Najlepsza szkółka na świecie :D Zdane wszystko za pierwszyym!!:D Polecam Pana... Filip Weronika - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić instruktora Janusza Piotrowskiego! Jazda autem była... Weronika Anna - opinia (1) Szkoła świetnie przygotowuje pod egzamin w PORDzie. Zdałam za pierwszym razem... Anna Klaudia Górska - opinia (1) Miałam jazdy głównie z Panem Januszem Piotrowskim, bardzo dobre przygotowanie... Klaudia Górska Łukasz - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim Elkę School, a w szczególności... Łukasz Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Elka School i instruktora Łukasza Plisińskiego. Mając już... Agnieszka