ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

JANUSZ SOWA (1) Instruktor JANUSZ SOWA jest genialny, wszystkie godziny praktyki dobrze... Dawid Siewiński kat. B (1) Za przygotowania do prawa jazdy zabrałam się po 8 letniej przerwie i... Patrycja Polecam :) (1) Polecam gorąco Pana Janusza Sowę!!! Bardzo sympatyczne lekcje, uczy się... Marta
Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni - gwarancja zdanego egzaminu (1) Jestem po egzaminie państwowym na kategorię A - zdany za pierwszym razem -... kal800 Serdecznie polecam! (1) Świetna szkoła, a w szczególności instruktor Janusz Piotrowski. Janusz uczy... Bartek Serdecznie polecam Szkołę Elka School!!! (1) Moją przygodę z prawem jazdy zaczęłam, gdy miałam 18 lat, niestety dużo prób... Nicole K Szkoła, która mnie nauczyła.... (1) Po egzaminie państwowym emocje już trochę opadły, więc pora na chwilę... Monika Bardzo, bardzo polecam !!! (1) Witam wszytkich. Zastanawiasz się nadal jaką szkołę wybrać? Mam dla ciebie... Damian Z całego serca polecam!!! (1) Polecam Elke School z całego serca! Świetna przygoda, sympatyczny,... Kasia77 Świetna szkoła! (1) Panie z biura w szkółce bardzo miłe i pomocne. Pan Grzegorz Kaczmarek dobrze... Anonim zdany za drugim razem!!! (1) Egzamin zdany za 2 razem!!!! Wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi P... Kinga Kołodzińska Polecam Pana Janusza Piotrowskiego! (1) Wszystkim zastanawiającym się, serdecznie polecam naukę jazdy w Elce. Ceny... Paulina Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki pomocy pana... Zuzanna D. Pan Janusz Piotrowski (1) Serdecznie POLECAM, super się jeździło! Aleksandra Wieliczko Serdecznie Polecam Elka School !!! (1) Serdecznie Chciałbym polecic tą szkole jesli chodzi o nauke jazdy !! W... mateuszz Doskonała szkoła - zdałam za pierwszym razem! (1) Myślałam, że jestem kompletnym beztalenciem do prowadzenia samochodu, a prawo... Maja Świetna szkoła! (1) Do tej szkoły namówiła mnie przyjaciółka, która rok wcześniej do niej... Onnawen Elka School (1) Super szkoła, wszyscy pracownicy bardzo mili i pomocni ! Nie ma problemu z... Jakub J. Elkaschool Gdynia (1) Na dzień dzisiejszy jestem dopiero po teorii ,wykładowca p.Wojtek bardzo... EMILIA Polecam tę szkołę, a szczególnie Pana Janusza Piotrowskiego! (1) Jazdy z Panem Januszem były przyjemnością. Uczy w bardzo dobry sposób.... :)