ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam Elke i Pana Janusza Sowe (1) Bardzo polecam Elke School, obsługa mila, wykłady przydatne i fajnie... Ania L-B Gorąco polecam Elkę, a w szczególności Panią Marię :) (1) Bardzo dobra szkoła, miła obsługa i świetni instruktorzy. Elka dobrze... Krzysiek W. Z PODZIĘKOWANIAMI (1) Szczerze polecam Elkę School. Bezstresowo (no może oprócz... Ewa
Super Elka (2) Bardzo serdecznie dziękuję całej kadrze Elki School za wprowadzenie mnie w... D. Maciejewska serdecznie polecam!!!!! (1) Bardzo profesjonalna kadra, która swoim podejściem zachęca jeszcze bardziej... Wiola Elka School najlepszą szkołą dla przyszłych kierowców (1) Postanowiłem zapisać się na kurs właśnie do tej szkoły, ponieważ poleciła mi... Paweł Łączkowski Pot, krew i łzy, czyli o nauce jazdy z Wojciechem Nakilckim (2) „Nie poddawaj się”, „dasz radę”, „walcz”... Justyna Bastrzyk Prawo jazdy (1) Polecam profesjonalna nauka jazdy naprawdę warto wybrać właśnie tą szkołe Piotr Szkoła godna polecenia! (1) Miła obsługa, wysoki poziom nauczania. Szczególne podziękowania dla DARKA... Bożena dzieki Adamowi Jedzejewskiemu zdane za 1 razem uwielbiam cie ADAM (1) zdane prawko za 1 razem w gdyni egzaminatorka pani Katarzyna Lemke podobno... Anka Przybyli i nauczyli :) (1) Jeszcze dwa miesiące temu prowadzenie samochodu wydawało mi się czymś nie... Agnieszka P. Najlepsza Szkoła Jazdy! :) (1) Z wielką przyjemnością polecam Wszystkim naukę w tej szkole. Przyjazna... Ola Polecam Elke oraz instruktora pana Janusza (1) Chciałbym serdecznie podziękować Elce oraz panu Januszowi Sowie za możnaby... Grzegorz polecam instruktora Pana Kazimierze Kepke (1) Kilka dni temu zdałam egzamin za prawo jazdy - za PIERWSZYM podejściem :)... Beata Z. W 100% polecam ;) (1) Jeśli oczekujecie miłej,zabawnej atmosfery podczas nauki polecam właśnie... Dorota Polecam ! :) (1) Serdecznie polecam całą ekipę Elki School, w szczególności instruktora Piotra... ... Prawo jazdy zdane za pierwszym razem (1) Bardzo gorąco polecam tą szkołę, ponieważ uczą tam profesjonalni instruktorzy... Weronika Polecam!!! (1) Polecam Elkę School, w szczególności instruktora pana Janusza Sowę. Pełen... matros_87 No to jazda! (1) Jeździć nie każdy powinien i nie każdy może, bo nie potrafi. Chyba, że trafi... Jola Miłość do samochodu! (1) Szczerze polecam Elkę! Wyrozumiałe panie w biurze, świetny wykładowca, a co... Kierowca Sonia N.