ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam~~! (1) Bardzo polecam Elkę jak i mojego instruktora ( Dariusza Jabłońskiego ) który... Mariusz R. Pan Wojciech Naklicki - najlepszy instruktor (1) Gorąco polecam Elkeschool. Kompetentna kadra. Ludzie z powołania, którzy chcą... Patrycja Kubińska Bardzo polecam! (1) Moim instruktorem podczas jazd był Pan Janusz Sowa - super cierpliwy i... Mariusz
Polecam Elke (1) Jeżeli zależy Wam na tym aby nauczyć ! się jedzić to tylko tutaj!! Moja... Agnieszka Proniewicz Polecam (1) Wykupiłem w tej szkole dodatkowe godziny jazd. Miałem przyjemność jeździć z... Paweł Pani Agnieszka jest the best :D (1) Polecam wszystkim Pania Agnieszke, jezeli macie wykupione jazdy w Gdyni... Mateusz Bardzo Polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zawsze chciałam zdać jak najszybciej prawo jazdy, już... Paulina K. super szkoła :) (1) Bardzo polecam Elkę . Wykładowca świetny i zabawny :) Szczególnie polecam P.... M. Nie takie niemożliwe, jak się mogłoby niektórym wydawać! :) (1) Do Elki School przeniosłam się z Rondobis w Rumii i była to naprawdę świetna... Sandra POLECAM !!!!! (1) Szczerze polecam ELKĘ SCHOOL! A w szczególności p. Roberta Menesa:) Jest... Justyna Najlepsza szkoła! Zdecydowanie polecam p. instruktor Marię Pułas! (1) Dzięki elce w szybki sposób udało mi się osiągnąć pozytywny wynik egzaminu,... Magda ASIA - opinia (1) Szczerze polecam szkole jazdy ELKA SCHOOL A w szczegulnosci intruktora Darka... ASIA Polecam Darka Grydyka (1) Jak w tytule. Cóż tu dużo pisać. Świetny instruktor, zdane za 1 razem.... Olek Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Elka school to najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Szczególne... Patrycja Marcelina - opinia (1) bardzo dziękuje, zdałam za pierwszym! gorąco polecam, super szkoła! Pan... Marcelina Polecam Elkę school, w szczególności Panią Marię Pułas! (1) Gorąco polecam Elke School! Najlepsza szkoła do jakiej mozna trafic ;) !... Moonka POLECAM!! DZIĘKUJĘ!! (1) Bardzo dziękuję Panu instruktorowi Januszowi Sowa za cierpliwość I NAUKĘ!... Ania Dziekuję !!!!! (1) Dzięki waszej szkole dzisiaj udało mi się zdobyć wymarzone prawo jazdy. co... SZ.D Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Instruktor (p. Dariusz Jabłoński) jest konkretny i... Marta Zdany egzamin (1) Dzisiaj zdałam egzamin! Bardzo sie cieszę, żę moj wybór padł na Elke School,... Aga