ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM !! (1) Bardzo Polecam ta szkole a przedewszystkim Instruktora Pana Janusza Sowe ,... Kevin Polecam (4) Polecam wszystkim. Zwięzłe i zrozumiałe zajęcia teoretyczne, prowadzone przez... Lech K. Janusz Sowa - POLECAM (1) Polecam w Elce instruktora Pana Janusza Sowę. Solidny facet z dobrą i fachową... D.P.
Asia - opinia (1) Elka była najlepszym wyborem jeżeli chodzi o naukę jazdy! Cała ekipa zawszę... Asia Egzaminy za 1. razem (1) W wakacje postanowiłam dokonać niemożliwego: zostać kierowcą. Wieść rozniosła... Karolina Elka :) (1) Szkolenie bardzo dobre!! zajęcia teoretyczne jak i praktyczne na wysokim... Maciej Konieczka POLECAM !! Super Szkoła i instruktorzy (szczególnie P. Adam Chmielewski) :) (1) Skorzystanie z usług Elki School było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć.... Daria Polecam naukę u pana Janusza Sowy :) (1) Jestem absolwentem elki school,jazdy odbywałem u pana Janusza Sowy,którego... Karol Polecam!!! (1) Gorąco polecam kurs prawa jazdy u pana Leszka Kułagi. Pan Leszek ma dużą... Krzysiek H. Świetna szkoła i instruktorzy (zwłaszcza pan Janusz Sowa) :) (1) Polecam wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z samochodem - na każdym... Ada polecam (1) Teoria jak i zajęcia praktyczne na wysokim poziomie. Egzamin teoretyczny i... Przemek Zajecia teoretyczne- Lato z Elka kurs przyspieszony (1) Wlasnie ukonczylam 5-dniowy kurs przyspieszony z teorii w Elka Shool w Gdyni... Joanna Baranowska Egzaminy zdane w ten sam dzień za pierwszym razem! (1) Chciałbym bardzo serdecznie polecić tę szkołę. :) Dzisiaj miałem pierwsze... Michał Majewski Polecam (1) Uczył mnie Pan Marcin Pilarski, najprzystojniejszy instruktor w całej szkole.... Oriana POLECAMY!! (1) Z Adamem Chmielewskim mialysmy wprawdzie jedynie kilka dodatkowych jazd przed... Karolina & Kasia Gorąco polecam! (1) Z całego serca polecam Elkę każdemu kto chce się nauczyć jeżdzić. W... Paulina Gorąco polecam! (1) Elka school jest świetną szkołą jazdy. Krzysztof Kunkel to najlepszy... Marta Goraco polecam (1) Zastanawiałem sie nad wieloma szkołami, ostatecznie jednak wybrałem... Michał polecam :) (1) szczerze polecam,zdałam na nowych zasadach za pierwszym razem jako jedyna w... Jusia Z Elką schOol jak zaparł brat zdasz zawsze o każdej porze dnia. Polecam Pana Adama spoko zioma (1) Witam Państwa, dziś zdałem egzamin państwowy, niemożliwe, nie było łatwo tym... Andrzej