ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Serdeczne podziękowania dla najlepszego instruktora - Dariusza Jabłońskiego (1) Brakuje słów, by opisać co dziś czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu... Iza W. Biała ELKA (1) Kurs kat.A, Teoria szybko i sprawnie ale bez pośpiechu i zbednej galopady w... Jakub Bardowski Elka School i PAN Janusz Sowa (2) Własnie zdałam egzamin...dzięki PANU JANUSZOWI...polecam serdecznie tego... renata obłuże
Karolina - opinia (1) Genialna szkola! Odrazu po jazdach z Panem Arkiem zdalam bez problemu!!... Karolina Polecam Edytę Kamińską (1) Chciałbym podziękować za naukę,dzięki której bez problemu zdałem egzamin.... Michał Polecam! (1) Polecam! Chciałam polecić ta szkołę każdemu, kto chce zdać egzamin na prawo... Ania Polecam :) (1) Zmiana szkoły była strzałem w dzieciątkę Dziękuję szczególnie Pani Marii za... Ilona Zdalam dzieki Darkowi!!! (1) Chcialabym polecic ta szkole wszystkim pragnacym zdac egzamin na prawo jazdy.... Dagmara Janusz Sowa najlepszym instruktorem! (1) Chciałabym serdecznie podziękować instruktorowi, który wykazał się niezwykłą... Aleksandra Polecam !!! (1) Polecam każdemu Elka School. Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Teoria... ajg podziękowanie dla Pani Marii Pułas (1) Bardzo serdecznie dziękuje P.Marii Pułas za naukę jazdy,dobre rady,które... Grażyna Polecam wszystkim! (1) Dziękuję bardzo Pawłowi Stolorz i Marysi Pułas za wspaniałą naukę i... Patrycja natalia - opinia (1) Polecam w 100%! W moim wypadku w robieniu prawa jazdy najdłużej trwała teoria... natalia SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) DZISIAJ ZDAŁAM NARESZCIE WYMARZONE PRAWO JAZDY I TO DZIĘKI PANI MARII, KTÓREJ... MK Podziękowania! ; ) (1) Podziękowania dla Pana Janusza Sowy. Zdałam za drugim razem. Wykupiłam kilka... Ania Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam. Piotr Polecam (1) Profesjonalna szkoła jazdy. Podziękowania za zdanie prawa jazdy kieruję... Marcin POLECAM SZKÓŁKĘ! (1) Elka school to nie jakaś pierwsza z brzegu, ale SOLIDNA szkoła nauki jazdy.... Adrian Zdałam! (1) Od dziś jestem szczęśliwym kierowcą :). To wszystko dzięki Panu Januszowi .... Krysia :) (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu szkolenia w Elka School. Prawa jazdy w... Madzia