ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Pan Jausz Sowa to super instruktor! (1) Wzięłam kilka dodatkowych godzin jazdy z instruktorem panem Januszem Sową i... Emilia Doskonała szkoła, wspaniali instruktorzy (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób. Zajęcia praktyczne... Pati polecam:) (1) kurs robiłam w innej szkole, gdzie nabawiłam się niezdrowych nawyków:)... Młotek:)
Jeżeli szkoła to tylko ELKA SCHOOL (1) Chciałam jak najbardziej polecić ELKA SCHOOL. Szczególną uwagę zwraca się na... Sara POLECAM !!! (1) Elka School to wyjątkowe miejsce, gdzie teoria okazuje się nie być wcale tak... Monika POLECAM (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście, Michał Rutkowski - instruktor doskonały,... ELA Tylko ELKA SCHOOL !!! (1) Zdecydowanie bardzo dobra szkoła. Teoria z Jankiem Michelem i Maćkiem... dorotka.b świetna szkoła!! (1) Polecam elkę school wszystkim! Miła atmosfera i wysoki poziom. Szczególnie... Kasia Gorąco polecam Elka School! (1) W szczególności dobrze wspominam zajęcia teoretyczne z Panem Janem Michelem i... Mateusz Polecam :) (1) Witam. Jestem osobą, która zdała prawo jazdy na nowych zasadach (teoria za... Michał Darek Grydyk!! (1) Polecam Elkę :) W piątek zdałam egzamin praktyczny i czekam na papierek:).... Magda Najlepszy instruktor Pan Wojtek Plichta (1) Właśnie odebrałam z urzędu miasta prawo jazdy :-) Moim zdaniem Elka school to... Monia Bardzo gorąco polecam!!! (1) Wspaniała szkoła, profesjonalne podejście, wysoki poziom zarówno wykładów,... Agata Nareszcie zdałam! (1) W elce school wykupiłam dodatkowe godziny po kilku nieudanych próbach. Dzięki... Zaneta Polecam!! (1) Elka School to profesjonalna szkoła nauki jazdy. Część teoretyczna kursu... Iwona D. POLECAM !!! (1) Szczególnie polecam Pana DARIUSZA JABŁOŃSKIEGO! Sympatyczny, profesjonalny,... Kasia polecam (1) polecam tą szkołę i instuktora Krzysztofa Kunkel który jest zawsze cierpliwy... slawek Polecam i dziękuję Pani Edycie !!! (1) Dziś jest mój szczęśliwy dzień: zdałam za pierwszym podejściem egzamin... Kinga Eleczka (1) Bardzo polecam szkółkę, szczególnie na pochwałę zasługuje Pani Edytka która... Piotr F. polecam (1) Miło i na wysokim poziomie. Egzamin zdany za trzecim razem ;) Aleksandra L