ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najlepszy instruktor świata! (1) Moje niesamowite szczęście pozwoliło mi trafić na najlepszego instruktora -... Agnieszka NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) To druga szkoła, w której odbywałam kurs - i bez porównania, to najlepsza... Zosia ELKA SCHOOL NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE !!! (1) Według mojego uznania, ELKA SCHOOL jest najlepszą szkołą w trójmieście dla... Magdalena Muszyńska
Łukasz - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować Elce za przygotowanie mnie do egzaminów ;)... Łukasz Profesjonalny kurs jazdy w miłej atmosferze (1) Szkoła jazdy całkowicie spełniła moje oczekiwania: świetne przygotowanie... Monika Dziekuje Kazimierzowi Kepke (2) Chciałbym serdecznie podziękować Maćkowi, który doskonale przerobił całą... Michał Kry... NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (1) dzieki zajecia teorytycznym z Mackiem U. oraz zajeciach praktycznych z... Paulina (Elka School) Instruktor Piotr Kowerdej (2) Witam. Wprost, nie potrafię dobrać słów do mojego zadowolenia z całego kursu... Borek Elka School POLECAM (3) Polecam szkołe jazdy Elka School. Pełen profesjonalizm w podejściu do... Piter Pozdrawiam Pana Pawła:) (1) Do Elki School jako szkoły nauczania jazdy nie mam żadnych zastrzeżeń,... Karolina B. Najlepsza szkoła na świecie (1) Polecam każdemu tą szkołę, najlepsi fachowcy, uczyłam się na automacie i... Joanna Kowalska POLECAM! (1) Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić ELKA SCHOOL.Profesjonalne i miłe... Elcia Polecam!! (1) Serdecznie polecam wszystkim! Elka School to najlepszy wybór. Reprezentują... Gosia POLECAM !!!!!!!!! (1) Gorąco POLECAM ELKA SCHOOL!!!Zdałem za pierwszym razem.Profesionalne... Adam NAJLEPSI :) (2) nie możesz zdać prawka? Pan Janusz Sowa każdemu pomoże.. niestety chciałam... Olga NAJLEPSZA SZKOŁA !! (1) profesjonalne podejscie do kursanta , INFO DLA WAHAJĄCYCH SIĘ : NIE PATRZE... PAULINA :))) Elkaaa:)) (1) POLECAM Dziękuje za wszystkie jazdy z Panem Januszem Sową. Każda godzina za... Michał THE BEST MASTER MARCIN PILARSKI (1) Oaza spokoju, cierpliwosci, wielka ksiega wiedzy. ewa Elka School - najlepsza szkoła! (1) Bardzo dziękuję za szybką i efektywna naukę! Pani Edyta Kamińska jest... Maja ELKA SCHOOL! (1) Serdecznie polecam wszystkim! Elka School to najlepszy wybór. Zajęcia... A