ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Prawko ZA PIERWASZYM RAZEM! - najlepsza szkoła i najlepsza instruktorka (2) Zdałem prawko z Elką za pierwszym razem! Gorąco polecam tą szkołę jazdy!... franixy NAJLEPSZY OŚRODEK (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek wszystkim, którzy planują... Kamila Świetna szkoła! (1) Gorąco polecam! Jeszcze jestem w trakcie kursu a już czuję gotowość do... Krzysiek
Super szkoła!!!! (1) Wybrałam tą szkołę głównie z opinii tutaj zamieszczonych (wiem jakie są... Kasia Super gorąco polecam! (1) Jeśli macie zamiar zdać prawo jazdy to tylko Elka School! Nie ma lepszej... Kasia Szymkowiak POLECAM ! (1) Szkoła jazdy Elka School przygotowuje do egzaminu w sposób profesjonalny. Nie... Paula P. ZDAŁAM - DZIĘKUJE WOJTEK N.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Polecam tą... Monika B. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM 13,02,2012 (1) ZDAŁAM. TEORIA BEZBŁĘDNIE JAZDA SUPER WSZYSTKIE MANEWRY DOBRZE wykonane... Agnieszka b Jak uczyc sie to tylko od najlepszych!!! (1) Bardzo przyzwoita szkola, świetna atmosfera, doświadczeni, sluzacy pomoca i... Anna D ELKA jest najlepsza ! (1) Naprawdę warto wybrać tę szkołę. Zajęcia teoretyczne były prowadzone bardzo... Magda po czwartym (1) jesli po raz pierwszy idziesz na kurs,to popros o p.Wojciecha Naklickiego,by... piotr GOSIA - opinia (1) HUUURRRA! MAM PRAWKO-ZDAŁAM ZA DRUGIM RAZEM,!!! WIELKIE DZIĘKI MOJEMU... GOSIA Gorąco polecam!!!!! (1) 31.01 to mój szczęśliwy dzień - dołączyłam do grona kierowców :] a to... kate. Elka jest wielka :) Zdałam egzamin za pierwszym razem. (1) Elka School=doskonałe przygotowanie, rzetelność, miła atmosfera. Kursanci... Karola W. Polecam (1) Począwszy od teorii a skończywszy na praktyce wszystko bardzo ciekawie i... M Polecam!! (1) Chciałabym polecić wszytskim tą szkołę! właśnie wróciłam z pierwszego... Agnieszka Polecam! (1) Chciałbym polecić szkołę, profesjonalne podejście, miła atmosfera, czysta... Patryk Dobra szkola ! (1) Naprawde z*******a szkola , nauczanie z dystansem bez pospiechu .... Mateusz Polecam Elkę - zdałam za pierwszym razem!!! (1) 6 lat temu zrobiłam kurs w Elka School, ale nie podeszłam do egzaminu, tak... Ania B. Adam - opinia (1) Ciekawe wykłady, wspaniali, sympatyczni, profesjonalni instruktorzy.... Adam