ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Adam - opinia (1) Ciekawe wykłady, wspaniali, sympatyczni, profesjonalni instruktorzy.... Adam Polecam!!! :) (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się odnowić kurs prawa jazdy. Wybór ELKI... Natalia Polecam i dziękuję :) (1) Chciałabym serdecznie podziękować moim wspaniałym instruktorom (p. Janek M. i... W...
EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM !! (2) Polecam! Już na zajęciach teoretycznych widać było, że wybór tej szkoły nie... "Pani Wrześniewska" ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM (1) Bardzo dziękuję p.Dance, za wspaniałą naukę i cierpliwość. Bardzo gorąco... Beatka Już po! (1) Co tu dużo pisać. Skutek jeżdżenia z Pawłem Stolorzem jest taki, że zdajesz... Mariusz Wielebski Podziękowanie (2) Chciałabym wszystkim tym, którzy byli zniechęcenie do podjęcia po raz kolejny... Marzena Polecam w 100% ! (2) Niedawno zdałem za 1 razem prawko, praktycznie czysta formalność po nauce w... Daniel Podziękowania dla P. Wojtka i P. Krzysia (1) Wspaniali ludzie, genialni instruktorzy. Jazdy z nimi to była czysta... Grzegorz Udało się! (2) Byłam bardzo sceptycznie nastawiona do prawa jazdy. Zupełnie nie potrafiłam... Marta Podziękowania dla P. Darka Grydyk (1) Po dwóch nieudanych podejściach do egzaminu (wcześniej uczęszczałam na kurs w... magda :) (1) Przy mojej złożoności a mego instruktora cierpliwości i serca włożonego w... Kasia Pan JANUSZ SOWA Gwarantem Sukcesu (1) Jesli szukacie profesjonalnego, solidnego instruktora jazdy, goraco polecam... Piotr Skrzycki Magda Bilska - opinia (1) Potwierdzam wszystkie poniższe pozytywne opinie o szkole Elka School i... Magda Bilska rewelacja (2) witam jezdzilam z Marcinem D.jak to mawia Marcin AMERYKA polecam... M SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA PIOTRA KOWERDEJA (1) Witam wszystkich! 17.12.2011r zdałam egzamin na prawo jazdy. Moim... KLAUDIA Najlepsza szkoła! (1) Zdałam przedwczoraj egzamin za 2 podejściem tylko dzięki Elka School i przede... Kasia Polecam (1) Witam chciałbym z góry podziękować Panu Michałowi za pomoc i bardzo... Adam z Orłowa Polecam (1) Miło, szybko profesjonalnie bezproblemowo i kulturalnie. Egzamin zdany za... Kamil Hel POLECAM !!! (1) Świetna szkoła, rzetelne przygotowują do poruszania się na naszych drogach.... Ania