ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor! (1) Super atmosfera podczas jazd, bardzo profesjonalne podejście do kursanta :)) Natalia Łukasz Chwesiuk najlepszym instruktorem! (1) Super podejście do kursantów, bardzo miła atmosfera i profesjonalne jazdy.... Marcel Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor! (1) Pełen profesjonalizm, Pan Łukasz zawsze znajdował czas aby się spotkać,... Klaudia
Elka School Rumia- najlpeszy wybór (1) Najlepsza szkoła, najlepszy wybór. Serdeczne podziękowania kieruję do... świeżo upieczony kierowca rajdow B (1) Kurs na wysokim poziomie wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam. KB Jest OK! (2) Po zdaniu egzaminu praktycznego i otrzymaniu prawa jazdy mam kilka wniosków i... LukasX Elka School Galeria Rumia - polecam (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Kurs odbyłam w dość szybkim czasie... Dominika Polecam Elke School (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne, miłe i... Anna S. Elka School - Rumia (1) Polecam! Teoria nauczona cała w 4 dni, a jazdy z Łukaszem super. Teoria zdana... Jędrzej Block super atmosfera oraz poziom nauczania (1) Nauka z Panem Łukaszem to czysta przyjemność! Super atmosfera, wysoki poziom... bla Elka School Rumia- najlepszy wybór! (1) Gorąco polecam szkołę Elka School wszystkim, którzy chcą zacząć kurs i... Ola Udało się !:D (1) Po dwóch latach przerwy i poddaniu się trafiłam na Łukasza Chwesiuk dzięki... Patrycja polecam (1) Bardzo sie ciesze ze zdecydowalam sie na elke w Rumi. Mialam wielkie... Pati tancerka Polecam wszystkim (1) Szkoła na wysokim poziomie, miła obsługa i świetny instruktor. Polecam... Kam Mamy TO!! (1) Na starcie chciałbym podziękować mojemu instruktorowi P.Łukaszowi, za jego... KM Najlepszy instruktor i najlepsza szkoła (1) Dzięki wysokiemu poziomowi nauki oraz kompetencji intstruktora udało mi sie... Karol Wszystko na najwyższym poziomie ! (1) Polecam każdemu chętnemu. Robiłam tam kat.A - teoria - pełne dopasowanie do... Ewa Najlepsza szkoła nauki jazdy !!! (1) Gorąco polecam Elka School. Miła atmosfera, wysoki poziom nauczania,... Jakub Najepsza szkoła !! (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Najlepszy instruktor świata -... Marta Pełen profesjonalizm! (1) Bardzo wysokie standardy nauczania, mili i cierpliwi egzaminatorzy, potrafią... Błażej