ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Super Szkółka :) (1) Bardzo gorąco polecam ElkęSchool. Świetny wykładowca teorii - Pan Jurek.... Sandra B Anna C - opinia (1) Zaczęłam od wykładów w Gdyni,były dobrze przeprowadzone, wykładowca mówił na... Anna C POLECAM (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy na świecie! Wysoki poziom . Polecam instruktora... Patrycja
Genialna Elka School! (1) Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy! Godziny w niej wykupione były dla mnie... Patrycja jesteście suuper (1) Najlepsza szkoła pod słońcem! Wszyscy uśmiechnięci i chętni do pomocy! A... anet Wspaniała szkoła (1) Nauczanie na najwyższym poziomie. Miałem najlepszego instruktora pana Łukasza... Artur Polecam Elkę :) (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem :D Łatwo nie było, parę błędów się... Maciej Najlepsza szkoła ;) (1) Wspaniała szkoła, idealne podejście do kursanta. Jestem bardzo zadowolona.... Natalia Polecam ELKĘ! (1) Bardzo polecam tę szkółkę. Instruktorzy potrafią dobrze nauczyć każdego. Dają... Daria Udało sie :):):):):):):):):) (1) 26 lutego w końcu udało mi sie zdać!!! I to wszystko dzięki Panu Jerzemu:) On... Beata W. Elka najlepsza w trójmieście (1) Polecam tą szkółke. Wysoki poziom nauczania, bardzo dobrzy instruktorzy... absolwent31 ULA - opinia (1) Serdecznie polecam ElkaSchool, egzamin zdany za drugim razem, ciesze się z... ULA Elka (1) Dodatkowe jazdy. Miałam problem z egzaminami oraz prostymi manewrami, które... :) Rewelacja! (1) Jestem naprawdę zadowolona z przeprowadzonych zajęć!... Natalka Nie ma lepszej szkólki (1) Polecam jak najbardziej. Instruktorzy najlepsi z najlepszych , za tak... Michał Lepiej wybrać nie mogłem :) (1) Lepszej szkoły do nauki jazdy wybrać nie mogłem! E-learning przygotował mnie... Wojtek Egzamin zdany za 1 razem :) (1) Długo zastanawiałam się nad szkołą jazdy i nie żałuje wyboru ElkiSchool.... EmiliaB Ola - opinia (1) Jak najbardziej polecam Elke school oraz instruktora Przemka Trockiego, w... Ola Damian L. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z tej szkółki. Egzamin praktyczny zdałem za... Damian L. dentka - opinia (1) Bardzo polecam elke gdyż podejście osób prowadzących zajęcia teoretyczne jak... dentka