ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

:) (1) Wspaniała atmosfera, przemili ludzie, ciekawe wykłady, godni polecenia... Marta Elka najlepsza (1) Polecam Elkę School w Rumi. Jest tam miła atmosfera, oraz solidny zespół,... Agnieszka Najlepsza szkoła! (1) Prawko zdałam za pierwszym razem, teoria na 100%, praktyka zakończona po 35... Ada
polecam! (1) Polecam Elkę School! mega pozytywni ludzie, pani w biurze zawsze... kursantka;) Dziękuję (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Marcina K - najlepszy instruktor, zawsze... Daria Elka School jest the best! (1) Po wielu latach powróciłam do tematu prawa jazdy i wybór Elka School to był... atena Kurs (1) Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru szkoły. Jak najbardziej polecam. :) grkr Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) Z całego serca dziękuję Marcinowi K z Rumi za przygotowanie mnie do... Patrycja D Mateusz - opinia (1) Dziękuję panu Jurkowi za przygotowanie mnie do egzaminu owocem tego jest... Mateusz Świetna szkoła (1) Za pierwszym razem ;) Ciężko pochwalić tylko jednego instruktora, wszyscy są... M. K. Elka najlepsza.! (1) Polecam naukę jazdy Elka od miłej obsługi przez wspaniałych instruktorów do... Polska Patrycja - opinia (2) Zdane za pierwszym razem dzięki Łukaszowi :) Patrycja ;) (1) NAJLEPSZY z najlepszych instruktorów to Łukasz Chwesiuk! Dziękuję bardzo ;) Anecia Polecam (1) Długo nie mogłam się zmobilizować by podejść do egzaminu na prawo jazdy,... Jagoda U. Mega polecam! (1) Polecam Elkę School w Rumi. Miła atmosfera, dokładne przygotowanie i... Marek L. Agata - opinia (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem w związku z tym... Agata :) (1) Wszystkim, którzy chcą bez problemu zdać egzamin na prawo jazdy gorąco... Monika Polecam! (1) Dziękuję wspaniałej ekipie za przygotowanie mnie do egzaminu, za fachowe... Paula Kinga - opinia (1) Dzięki Jureczkowi egzamin zdany! ;) bardzo miła atmosfera, w pełni jestem... Kinga Maciej P - opinia (1) Super szkoła zdałem dzięki Mariuszowi. Polecam bardzo gorąco :) Maciej P