ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

HURRRAAAA ;) (1) Zdałam za pierwszym razem! Dziękuje bardzo Panu Jurkowi, to dzięki niemu... Monika Najlepsi :) (1) Teoria z panem Jurkiem rewelacja, na jazdach pewnie jest wesoło, nie było... Joanna S. Najlepszy instruktor pod sloncem.! (1) Szczerze polecam te szkole, zdalam za pierwszym razem i oczywiscie najlepszy... Natalia
Karol - opinia (1) Super szkoła, bardzo dobry poziom nauczania, Pan Jureczek super uczy teorii ,... Karol :) POLECAM :) (1) Polecam instruktora Łukasza Chwesiuka, jest bardzo cierpliwy, miły, rzetelny... Kamila G. Zajebista szkoła!! (1) Ludzie bardzo polecam tą szkołe, bo po prostu miła atmosfera, super ludzie a... Aleksandra Polecam (1) Polecam tą szkołe :) Dzisiaj zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem.... Mat POLECAM (1) Do Elki trafiłam, bo każdy kogo znam z łatwością zdawał egzamin po ukończeniu... Magda Teraz czas na 2-kółka (1) Pomimo, że było to moje pierwsze w życiu spotkanie z motocyklem instruktor... Tomasz Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem. Od miłej obsługi w biurze, przez ciekawe wykłady z... Weronika zdałem, polecam, petarda! (1) Polecam, Instruktor Łukasz Chwisik, rewelacyjny, kompetentny, rzetelny,... S.L91 Rada dla początkujących (1) Wyboru szkoły jazdy dokonałem przez przypadek, jednak tego przypadku na pewno... Krzysztof :-) (1) Bardzo dziękuję Marcinowi Kalwig za wspólnie przejeżdżone godziny, za naukę,... Iwona G. natalia - opinia (1) Podziekowania dla p. Marcina ! najlepszy instruktor w Rumi !!! bardzo... natalia Angelika - opinia (1) Zdecydowanie polecam Elka School Rumia. Jazdy zdałam za pierwszym razem.... Angelika Dariusz S. - opinia (1) Zdałem egzamin za 3 razem po 1 roku przerwy od skończenia kursu. Uważam to za... Dariusz S. Polecam! (1) Zdała za drugim razem! Cieszy się ogromnie! Serdeczne podziękowania i chwała... Monika B. Najlepsza szkoła ;> (1) Egzamin zdałem jakiś czas temu bez problemów za pierwszym razem ;) Pozdrawiam... Łukasz Najlepsza szkoła :) (1) Teoria w Gdyni z panem Maćkiem to czysta przyjemność, wszystko wytłumaczone,... Ania Najlepsza szkoła (1) Zdane za pierwszym ;> Szczególne podziękowania dla mojego instruktora Łukasza... Jakub