ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

:) (1) Łukasz Chwiesiuk jest najlepszym instruktorem ! Dzieki niemu przekonałam się... Paulina Polecam!!! (1) Polecam Elkę w Rumi,szkoła na wysokim poziomie,świetnie prowadzone wykłady... Agiii Elka School Rumia (1) Serdeczne podziękowania kieruję do pani Julity, dziękuje za cierpliwość.... Mateusz Schroeder
Dzięki Arek! (1) Kiedy postanowiłem zapisać się na kurs prawa jazdy, od razu do głowy przyszła... Bartosz Matejko Elka school Rumia (1) Super szkoła, wspaniali ludzie ! Instruktor Łukasz NAJLEPSZY ! :) zdałam za... Balbina Elka School - strzał w 10tkę :) (1) Z ręką na sercu mogę przyznać, że ta szkoła nie zawiodła mnie w żadnym z... Stefan Łukasz jesteś najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy nie zapomnę tych stresów! DZIĘKI TOBIE ŁUKASZ DAŁAM RADE! JESTEŚ WIELKI... GOSIA Tylko ELKA!!! (1) Najlepsza szkoła prawa jazdy, wszystko na najwyższym poziomie. Szczególnie... Łukasz :) NAJLEPSZA ELKA SCHOOL (1) Niewątpliwie Najlepsza Szkoła oraz Najlepsi Ludzie jakich miałam przyjemność... Domi Elka School! (1) Zdecydowanie polecam Elka School Rumia. Prawko zdałem za pierwszym razem... Dawid ZDANE!!! (1) Prawko zdane za pierwszym podejściem! Jak robić prawko to tylko w Elce.... Paweł Najlepsza szkoła (2) Jakość gwarantowanych usług jest znakomita. Kurs przebiega w przyjaznej ,... Iza ELKA SCHOOL GÓRĄ (1) ZDAŁEM ZA DRUGIM PODEJSCIEM-DO JAZDY PRZYGOTOWYWAŁ MNIE ŁUKASZ,KTÓRY WYKAZAŁ... PIOTR D. Polecam ! (2) ELKA SCHOOL , to rewelacyjna szkoła nauki jazdy . Bardzo polecam mojego... Kinga P. Pozytywnie :) (1) Pozytywnie- to najbardziej oczekiwane słowo po zaliczonych dobrze testach i... Jarek Bezkonkurencyjna Szkoła (1) Wykłady z panem Jurkiem to czysta przyjemność! Cieszę się bardzo, że... Mateusz Ch. Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor EVER (1) Zdane :) Elka School jest najlepszą szkołą, a Łukasz Chwesiuk najlepszym... Julia Polecam Arka Kotowskiego (1) Chciałbym bardzo podziękować Elka School Rumia. Prawko zdane za 2 razem. Kurs... Małgosia polecam! :) (1) w Elka School brałam dodatkowe jazdy po dwu krotnym oblaniu egzaminu... Agnieszka ELKA SCHOOL Rumia (1) Dzisiaj zdałem wymarzone prawko za pierwszym razem :) Dziekuję Arkowi za... Sebastian