ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Dobry wybór (1) Bardzo dobra szkoła. Poziom nauczania na najwyższym poziomie. Wszystko szybko... Mateusz Rewelacja! (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Szkoła rewelacyjna, zaczynając od kursu... Patryk Najlepsi! (1) Zdałam za drugim razem. Na prawde niesamowite uczucie usłyszeć "egzamin... Mała Marta :D
Egzamin za pierwszym razem? (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Rumi! Z Elką i Marcinem nic... Krzysieeek. szybko i dobrze!! (2) Rozpoczełam kurs w lipcu, a egzamin zdałam w połowie października, 3 miesiące... Edyta Lka school jako świetna szkoła prawa jazdy (2) bardzo bardzo bardzo polecam tą szkołę! świetna obsługa, bardzo miłe panie w... Wojciech Wielgosz ;d (1) Dzięki tej szkole, a W SZCZEGÓLNOŚCI P. JULICIE, która ma stalowe nerwy i... MacieK :)) (1) Zdałam !!! Dziękuję bardzo Julicie !!! 10 godzin z tobą na coś się zdało :)... Ola SUPER-polecam (1) Serdecznie polecam!! Mój instruktor - ŁUKASZ CHWESIUK- nauczył mnie... Natalia Polecam Elke School w Rumi! (1) Najlepsza szkoła jazdy to ELKA SCHOOL! A szczególnie w Rumi :) Obsługa na... Klaudia Daniel - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować elka school Rumia ! Prawko zdane za 1 razem,... Daniel Najlepsza szkola w trojmiescie (1) zdalem prawo jazdy za pierwszym razem dziekuje najbardziej panu Jerzemu to... Artur Super szkoła (1) Obsługa- 6, ponieważ gdy przychodziłam do biura pani sekretarka zawsze witała... Zofia Leśków GORĄCO POLECAM!!! (1) Bardzo gorąco polecam elkaschool! Rewelacyjna obsługa( zawsze chętna do... Oliwia Polecam!! (1) (Teoria zdana za 1 razem ,praktyka za 2 ) Z całego serca polecam Elkę School... Elka :) Najlepsza Szkoła ! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu Ryszardowi za to że zdałam prawo jazdy !... Ola Polecam wszystkim szukajacym solidnego ośrodka szkolenia kierowców. (1) Dzięki Jurkowi i Marcinowi zdałem za pierwszym razem. Wymagający... ŁukaszS Serdecznie polecam (1) Jadeeee ulicą,opony aswalt drą, pingwiny jak zobaczą to...ze smiechu uuuumrą.... Agnieszka Pierwszy raz i pomsprawie (1) Chciałem tylko podziękować mojemu instruktorowi Łukaszowi ze ta swietnie mnie... Kucha WIELKIE DZIĘKI AREK;) (1) Szczególnie polecam wszystkim przyszłym kursantom właśnie Elkę School, a... Ewelina