ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Polecam !! (1) Super szkoła , dziękuję za cenne wskazówki pani Julicie ;) Agata Polecam Dariusza Jabłońskiego (1) Bardzo poważnie traktuje swoją pracę,chłop to prawdziwy profesjonalista,efekt... Ola Barwik PROFESJONALIZM - TO ELKA SCHOOL (1) Spokojem i opanowaniem powala na łopatki, a przy tym wszystkim jest młody i... Bogusia
dziekuje (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOLE, KAŻDA OSOBA Z KTÓRĄ MIAŁAM KONTAKT W PEŁNI... KASIA F. Dzięki wielki :D (1) Dzieki za super nauke, wyklady nie byly nudne, a nauka samej jazdy byla tylko... Maciek Super szkoła i poziom nauczania ! (1) Świetna szkoła, świetni instruktorzy ! Każdy inny ale każdy wkłada dużo pracy... Natala Ż polecam Elkę! ; ) (1) nie mialam zielonego pojęcia o samochodach, ale w Elce nauczylam się jeździć... mari Z DEDYKACJĄ PANU JURKOWI ;) (1) jestem dumną posiadaczką pordowskiego kwitka z litera P!! :) Zdałam prawie za... KAROLINA W ELKA SCHOOL RUMIA TO SZKOŁA DLA CIEBIE !!! (1) ELKA SCHOOL TO SZKOŁA Z POWAŻNYM I PRZYJACIELSKIM PODEJŚCIEM DO KAŻDEGO -... Anna BR Jak najbardziej polecam! Najlepsza szkoła! (1) Wszystko w tej szkole dopięte na ostatni guzik poprzez wspaniałą Pani w... Natalia B. Podziękowania dla Julity (1) Dziękuję bardzo , bardzo za idealną naukę dzięki tobie udało mi się osiągnąć... KASIA Szczególne podziękowania dla P.Jurka (1) Dzięki p.Jurkowi i tej szkole pokonałam swój życiowy strach . Przede... Marzena Zadany Egzamin (1) Najlepsza szkoła w trójmieście i mały trójmieście kaszubskim. Polecam... Feta&Yumi Tomasz Majewski najlepszy instruktor :) (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Tomkiem, któremu chciałam w szczególności... Gosia ELKA SCHOOL (1) Zaczęło się od tego, że szkoła miała najlepsze oceny i ja to zdanie... marzena Juuuuuuuuuuuuuuupi (1) Juuuuuuuuupi juuuuuuuupi juuuuuuuuuuupi zdałam dziś uffff ale to było pewne... Jagoda POLECAM!! (1) Polecam ta Szkolke!!! Bardzo mila obsluga z arwono w Gdyni i w Rumia :) Moj... Ula Polecam (1) Polecam wszystkim elke school w Rumi, świetne wykłady, prowadzone w miłej... natalia monika - opinia (1) najlepsza szkoła w trójmieście to Elka School :) najlepszy instruktor??... monika ELKA IS THE BEST! (1) Gorąco polecam , super szkółka , super wyklady a jazdy wysmienite. Wedlug... Szymon