ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Polecam w 100% :) (1) Wczoraj zdałam za 2 razem :). Polecam szkółkę w 100% najlepsza jaka może być... Beata S :) POLECAM! (1) prawko zdane za 3 razem :) ale 2 próby nieudane tylko i wyłącznie ze względu... Ola Super szkółka :) (1) Serdeczne podziekowania dla instruktora Łukasza Kreft :)Najlepszy instruktor... Kursantka90
Najlepsza szkoła! (1) Ta szkoła jest genialna! Bardzo miła obsługa, profesjonalni wykładowcy i... Łukasz POLECAM W 100%% (1) Szczególne podziękowania dla Pana Jerzego Surały za wsparcie i profesjonalne... Ania B. Polecam (1) Wszystkim polecam pana Łukasza Chwesiuka to najlepszy instruktor na jakiego... Paweł najlepszy jest pan Zenek !!! sticki spokój i tak trzymać :-)) (1) Za całokształt wystawiam 6 z plusem !!! swietna kadra, miłe panie w obsłudze... zuza Polecam (1) Nie bez powodu jest nazywana najlepszą szkołą nauki jazdy w Trójmieście.... Kuba Polecam (1) Polecam wszystkim Elkę School, a szczególnie Tomka Majewskiego jako... Gosia Opinia ośrodka Elka School (1) Szkoła godna polecenia!!! Wykłady prowadzone przez Pana Jurka są jasne i... Emilka Ukontentowany :) (1) Kurs przeprowadzony profesjonalnie. Wykłady prowadzone skrupulatnie, można... Aleksander Olszewski Elka School, Pan Łukasz Chwesiuk (1) Polecam szkołę nauki jazdy ELKA SCHOOL. Miła i profesjonalna obsługa w... Magdalena T+ POLECAM!!!! (1) Polecam ośrodek "ELKA SCHOOL" a zwłaszcza panią KATARZYNĘ LIPIŃSKĄ. Egzamin... Hubert Przemek Rohde - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Elka School! :D Przemiła obsługa w biurze,... Przemek Rohde Polecam! (1) Bardzo chciałam polecić instruktora Łukasza Chwesiuka!Naprawdę przyjemnie mi... Zielonooka zdecydowanie polecam (1) "elkę" a zwłaszcza Panią Kasię Lipińską jako instruktorkę. jest sympatyczna,... wojtek Polecam (1) Polecam instruktora Łukasza Chwesiuka ponieważ bardzo dobrze mi sie z nim... Piotr Polecam :) (1) Elka School to był doskoały wybór. Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe... Piotrek P Kubek :) (1) To był udany pierwszy raz! :D Serdecznie polecam pana Jureczka i Tomka,... Damian P. Za Pierwszym razem (1) Za Pierwszym razem Dzięki Łukaszowi Kreft zdałem za pierwszym razem , fachowe... Michał