ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Szkoła godna polecenia (1) Serdecznie wszystkim polecam Elkę. Bardzo profesjonalna obsluga, zawsze z... A. Instruktor Marcin k. Z rumii (1) Bardzo miły i kompetentny instruktor. Świetnie tłumaczy, cierpliwy i... swat Elka school Rumia (1) Serdecznie polecam wszystkim szkołę Elka School w Rumi. Profesionalne... Agnieszka M.
Instruktor Łukasz Ch. (1) Miło, szybko, profesjonalnie. Bardzo polecam tego instruktora, wszystko na... Roman B. Elka School (1) Świetna szkoła ,dzięki niej udało mi się zdać. Bardzo dziękuje panu Łukaszowi... Paweł Kasia - opinia (1) Serdecznie polecam! Mój Instruktor Marcin Kalwig pierwsza klasa. Dużo... Kasia Opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Zostałem dobrze nauczony wszystkiego co potrzebne by... Bartek Udało się, zdałam! (1) Chciałam bardzo podziękować pani Kasi z Elka school w Rumi za przemiłą... Barbara M. Dziękuję że znalazłam tak wspaniałych instruktorów na jazdy doszkalające w elka school (1) Chciałam serdecznie podziękować za cierpliwość okazaną mojej osobie,bo uważam... Magda Super szkoła (1) Chciałam wszystkim bardzo podziękować .Pani Kasi za przemiłą obsługę i pomoc... B.B. ELKA SCHOOL (1) JESLI KTOS WYBIERA SIE NA PRAWKO TO TYLKO ELKA SCHOOL RUMIA .BARDZO MILA... ALICJA RUMIA Rachu ciachu i po strachu (1) Szkoła godna polecenia. A Pan Jureczek , no gościu do rany przyłóż , choć i... Michu Polecam !!! (1) Elka School w Rumi to pełen profesjonalizm. Teoria z Panem Jurkiem, zajęcia... Weteranka Elki- Kasia. Dominika - opinia (1) Lekcje w Elce School w Rumi były prawdziwą przyjemnością. Atmosfera jazd była... Dominika ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Bez problemu zdałam za pierwszym razem dzięki Elce School. Uczęszczałam na... Marta Najlepsza szkoła w trójmieście! / Instruktor Łukasz Chwesiuk (1) Polecam Elkę School wszystkim tym, którzy zamierzają zapisać się na kurs... Maciek POLECAM SERDECZNIE! :) (1) Serdecznie polecam Elke school w Rumi, za ciekawe wykłady, sympatyczną... Agnieszka Instruktor Łukasz Chwesiuk (1) Gorąco polecam Elkę school w Rumi to wspaniała szkoła nauki jazdy która w... Beata No i po :) (1) "Pozytywny" - Nie było czego się bać. Najważniejsze to mieć wylane w... doman Drugie podejście... (1) Zdałem za drugim podejściem ale tylko dla tego że zjadł mnie stres. Mimo to... Wojciech Bieńkowski