ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Bardzo dobra szkoła! (1) Polecam wszystkim, szczególnie bardzo dziękuję Tomkowi Majewskiemu za... Maja K NAJFAJNIEJSZA SZKOŁA JAZDY (1) Właśnie zdałam egzamin!!! Chciałam podziękować super fajnej ekipie z... kasia po egzaminie (1) Dzisiaj zdalem egzamin na prawojazdy kategori b za pierwszym razem .A to... Miroslaw krause
Łukasz Chwesiuk ^^ (1) powiem tyle, chcecie zdać za pierwszym razem? Uderzajcie tutaj do Elki.... Jakub Podwysocki No i przyszedł czas na mnie :) (1) Jak miło należeć do grona zadowolonych z systemu nauczania Elki, z podejścia... Agnieszka K. opinia dla Łukasza Chwesiuka (1) Bardzo dobry instruktor, potrafi nauczyć jeździć i podpowiedzieć jak... Przemysław Sadkowski Polecam,Polecam !!! xD (1) Jestem jeszcze w trakcie jazd xD ,ale bardzo polecam instruktorów Łukasz... Monika Nie ma jak Elka! (1) Kurs zakonczylem jakis czas temu,ale wspomnienia sa zywe nadal, swietna... Łukasz POLECAM TOMKA (1) W elka school kupilam godziny dodatkowe , po 3 egzaminie. Los chcial,ze... Asia Rumia Zdałam :) (1) Dzięki pomocy Pana Jerzego i Tomasza udało się! Szczerze polecam szkołę :) :) Polecam (1) Jesli ktos wybiera sie na kurs prawka to polecam wszystkim ELKE. Wszystko na... Artur Kasia - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę! Co tu dużo mówić, instruktorzy na bardzo wysokim... Kasia asia - opinia (1) Polecam wszystkim Elkę przystępne wykłady, i super instruktor Pan... asia Łukasz Chwesiuk (1) Chcialabym sie podzielic opinia na temat instruktora Lukasza Ch.Jezeli... Ania Piecuch Gorąco Polecam :) (1) Serdecznie polecam Elkę School w Rumi, za ciekawie prowadzone wykłady, miłą... Sylwia K polecam serdecznie! (1) Moja przygode z prawkiem zaczelam ponad dwa lata temu. Po dwóch latach... Monia POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!!!!! (1) Wykupiłam kurs w Elce za namową znajomych i to był strzał w 10:-) Wiedza... Joanna Brawo (1) Witam serdecznie, pierwszy kontakt z pojazdem mechanicznym miałem... Sebastian Brzozowski podziękowanie:) (1) dzisiaj zdałam egzamin z oceną pozytywną,za pierwszym podejściem... Łukasz... hanusia Dzięki Łukasz!!! (1) Duże podziękowania dla instruktora Łukasza Chwesiuka za naukę jazdy od... Agnieszka